Medewerker Harmke is met een headset op aan het bellen

Harmke

Ik sta u graag te woord!

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

Medewerker Harmke is met een headset op aan het bellen

Harmke

Ik sta u graag te woord!
Bel (085) 10 44 552
Beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Telefoon

Bereikbaar van 9.00 – 17.00
(085) 10 44 552

E-mail

U krijgt z.s.m. reactie!
info@homekeukens.nl

Adres

Dokwerkerstraat 1
2984 BJ Ridderkerk

Order status

Bekijk uw orderstatus
Direct inzicht

E-mail

U krijgt z.s.m. reactie!
info@homekeukens.nl

Adres

Dokwerkerstraat 1
2984 BJ Ridderkerk

Order status

Bekijk uw orderstatus:
Direct inzicht

Veelgestelde vragen

Over HomeKeukens


Het begon allemaal in 2012. De financiële crisis bracht ons op het idee om het helemaal anders te gaan doen. Geen dure showrooms en daarmee hoge kosten, maar advies bij klanten thuis. Sinds de start zorgen we zo voor scherpe prijzen, maximaal advies en gemak voor onze klanten. Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het hele logistieke proces in eigen beheer uitgevoerd.

Door stevige groei worden er steeds meer nieuwe collega’s aangenomen. Monteurs, orderverwerkers, verkoopadviseurs, maar denk ook aan logistieke mensen en uitbreiding op onze serviceafdeling. Naast het aantrekken van ervaren monteurs, start HomeKeukens in 2021 met het zelf trainen en opleiden van allround keukenmonteurs. Dit vindt plaats in samenwerking met erkende opleidingsinstituten en in onze eigen trainingsruimte waar praktijkopdrachten worden uitgevoerd.

Anno nu werken we met een team van 30 gezellige collega’s, vol enthousiasme, aan het realiseren van de mooiste keukens voor onze klanten.

De adviseur van Homekeukens komt met de showroombus bij u thuis langs om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen
Een man en een vrouw lunchen aan het kookeiland met zitruimte en kookruimte met een geïntegreerde glazen kookplaat

Uw voordelen


Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!

We hebben een uitgebreid assortiment van zowel Duitse als Nederlandse leveranciers. Hiermee hebben we ongekende mogelijkheden en vertalen we ook uw wensen naar een prachtig ontwerp.

We doen graag zaken op basis van vertrouwen. Om die reden hoeft u geen aanbetaling te doen bij opdracht voor uw nieuwe keuken!

U krijgt altijd een realistische 3D weergave van uw nieuwe keuken!