Onze 6 maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus


Afspraken

Mocht er geen sprake zijn van gezondheidsklachten dan kan een afspraak bij u thuis, met akkoord van beide partijen, gewoon doorgaan. Mocht u dit niet wenselijk vinden, dan bestaat er tevens een mogelijkheid om het verkoopadvies op afstand te doen.

Gezondheidsklachten

Onze medewerkers zullen bij gezondheidsklachten niet ingezet gaan worden, wat kan betekenen dat uw afspraak niet door kan gaan.

Zoveel mogelijk afwezig

Bij levering/montage willen wij u vragen zoveel als mogelijk afwezig te zijn. Bij voorkeur maar één persoon aanwezig om ons te ontvangen. Dit houdt in dat als er kinderen thuis zijn of andere bewoners dat ze tijdens de levering/montage afwezig dienen te zijn.

Afstand van 1,5 meter

Onze medewerkers zullen zich bij een bezoek aan u voorstellen zonder een hand te geven en tijdens het gehele bezoek op gepaste afstand blijven. Hiervoor houden wij de minimale richtlijn van 1,5 meter aan.

Regels bespreken

We zullen de reeds geplande afspraken nabellen om deze regels te bespreken. Ook zullen we dit vooraf duidelijk maken bij de intake van nieuwe afspraken. Mocht er sprake zijn van gezondheidsklachten bij u of één van uw gezinsleden, vragen wij u dit aan te geven.

Telefonisch bereikbaar

Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar, maar het kan zijn dat u niet direct te woord kan worden gestaan. Wij zullen dan z.s.m. met u in contact proberen te komen.

Videobellen met een medewerker


Vanwege het coronavirus willen wij fysiek contact beperken, zoals het RIVM heeft aanbevolen (meer informatie). Daarom bieden wij u de mogelijkheid om met ons te kunnen videobellen, zodat we samen uw keukendromen alsnog kunnen bespreken.

Tijdens dit gesprek tekent onze specialist uw droomkeuken uit in 3D. Laat via het formulier hiernaast weten welk moment u het beste schikt!

Videobel afspraak maken


    Op welke manier bent u het best te bereiken?*    Velden met een * zijn verplicht.