Connect

  1. Home
  2. Onze materialen
  3. Connect

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het slim maken van hun woning. Maar wat is een slim huis, ook wel smart home genoemd, eigenlijk? Simpel gezegd is een slim huis een huis waar apparaten met elkaar samenwerken en u uw elektronica kunt bedienen via uw smartphone. Smart homes verhogen het woongemak en comfort, maar helpen ook bij het tegengaan van energieverspilling. Waar voorheen voornamelijk tv’s, thermostaten en verlichting op afstand bediend konden worden, kunnen keukens tegenwoordig ook helemaal slim gemaakt worden. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan verder!

Slimme keuken

Wilt u tijd besparen en genieten van ultiem woongemak? Dan is een slimme keuken hetgeen wat u nodig heeft! Op afstand een kopje koffie zetten en zorgen dat deze klaarstaat wanneer u dat wilt, de oven vast voorverwarmen terwijl u in de file staat of meldingen krijgen van de vaatwasser als het glansmiddel op is: het kan allemaal met een slimme keuken!

De opties en mogelijkheden zijn eindeloos, want alle keukenapparatuur kan slim gemaakt worden. Denk onder andere aan slimme koelkasten, zodat u vanaf een afstand kunt zien welke etenswaren er nog in de koelkast liggen. Of aan slimme indoor moestuintjes die zelf de juiste hoeveelheid water en/of verlichting verzorgen en zelfs slimme afzuigsystemen die uit zichzelf zorgen dat de luchtkwaliteit gewaarborgd blijft.

Creëer ook uw eigen gebruiksvriendelijke, innovatieve en slimme keuken, waardoor u de bediening van al uw apparaten binnen handbereik heeft!

Slimme keukenapparatuur

Door middel van ingebouwde technologieën worden ‘gewone’ keukenapparaten slimme keukenapparaten die op afstand bestuurd kunnen worden. Deze slimme keukenapparatuur is via wifi verbonden met elkaar en uw telefoon, waardoor u met een speciale app op uw telefoon of tablet alle keukenapparatuur kunt bedienen. Dankzij de unieke toegangscode kunnen alleen u en degenen die u toegang geeft de slimme keukenapparatuur besturen.

Wist u dat er momenteel zelfs gewerkt wordt aan de communicatie tussen een slimme waterkoker en een slimme babyfoon? Zo wordt het mogelijk dat de waterkoker automatisch water gaat koken tot de juiste temperatuur zodra de babyfoon uw baby ’s nachts hoort huilen.

Met slimme keukenapparatuur bespaart u tijd en energie, waardoor u zich weer kunt focussen op dingen die écht belangrijk zijn!

Meer weten over home connect keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden rondom home connect keukenapparatuur of bent u benieuwd wat de voordelen van een slimme keuken zijn voor u? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze keukenadviseurs komen graag langs om uw wensen te inventariseren, alle mogelijke opties met u door te nemen en u te voorzien van een eerlijk advies.

Bekijk ook alle andere materialen!

Een espressoglas, waterglas en melkkannetje op een zwartkleurig marmeren aanrechtblad

Keramiek

Fenix

Werkblad van witkleurig composiet

Composiet

Koperkleurige kraan en wasbak in combinatie met een grijs aanrechtblad

Koper

Connect

Royale witte keuken met kookeiland

Vooraanzicht antracietkleurige hoekkeuken met keramiek werkblad in betonlook en zwarte accenten

Antracieten keuken met houtfineer fronten