Luxe keuken

Vooraanzicht landelijke keuken met Neff apparatuur, donkere houtlook kastjes en houten accenten

  1. Home
  2. Onze keukentips
  3. Luxe keuken

Luxe keukens

Een luxe keuken is niet zomaar een keuken, het is een statement van stijl, elegantie en verfijning. Het combineert hoogwaardige materialen, verfijnde details en innovatieve functies. Allemaal om ervoor te zorgen dat uw keuken niet alleen stijlvol, maar ook zo functioneel mogelijk is.


Luxe keuken designen

Bij het ontwerpen van een luxe keuken, krijgt u de kans om uw persoonlijke stijl en smaak volledig tot leven te brengen. In dit proces kijkt u naar wat u zelf mooi vindt, van materialen en kleurenpaletten tot de lay-out en de verlichting van de keuken. Met als doel, het creëren van een keuken die zowel functioneel als stijlvol is. Het ontwerpen van een keuken is een creatief proces waarin u de vrijheid heeft om een ruimte te creëren die voldoet aan uw persoonlijke smaak en waarin u efficiënt te werk kunt gaan!

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, komen wij bij u langs om de opties te bekijken en te bespreken. Op deze manier zorgen we samen voor het juiste design van uw droomkeuken. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat u, voordat de knoop doorgehakt wordt, wilt weten hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Voordat u een definitieve beslissing maakt, realiseren wij een 3D-tekening van de keuken. U kunt vervolgens door de keuken navigeren alsof deze al gemonteerd is! Zo kunt u de combinatie van alle de materialen, de plaatsing van de verlichting en de indeling van uw keuken bekijken en waar nodig aanpassen. Samen maken wij van uw droomkeuken werkelijkheid!

Luxe design keuken en design keukenapparatuur

Bij een keuken met een luxe design is het toppunt van bruikbaarheid en stijl het uitgangspunt. Dit wordt gerealiseerd door middel van ontwerpen met strakke en eigentijdse lijnen, waarbij er gekozen wordt voor hoogwaardig materiaal om een keuken te creëren die zowel visueel als functioneel verbluffend is! Een balans tussen schoonheid en gebruiksgemak is hetgeen waar het bij een luxe design keuken om draait, zodat u nog heel lang kunt genieten van een keuken waar u met plezier in kookt.

Net alleen een uniek design, maar ook het soort keukenapparatuur maakt het verschil in een luxe keuken. Met design keukenapparatuur voeg je extra elegantie en functionaliteit toe aan een keuken. Denk hierbij aan onder andere slimme koelkasten, stoomovens en kookplaten met een ingebouwde afzuiging. Deze luxe keukenapparaten zijn zowel qua design als functionaliteiten aantrekkelijk. Dit soort innovatieve apparaten zogen voor een enorme upgrade van uw keuken.

Smart design keuken

Smart design keukens bieden, behalve een mooi design, de mogelijkheid tot assistentie tijdens het koken. Hierdoor wordt koken een nog makkelijker! Dit komt doordat deze slimme apparatuur u een stukje automatisering bieden. Denk bijvoorbeeld aan kookplaten met timers, op afstand instelbare ovens en koffiezetapparaten of koelkasten met een display. Sommige koelkasten kunnen zelfs zien welke producten er in de koelkast staan en dit doorgeven aan uw smartphone. Zo kunt u onderweg naar huis gemakkelijk zien of u nog snel langs de supermarkt moet of dat u nog genoeg eten en drinken op voorraad heeft.

Een smartkeuken maakt koken voor iedereen gemakkelijker, ongeacht of u nou een professionele kok bent of voor uw plezier kookt.

Luxe keuken op maat

Benieuwd naar alle mogelijkheden om een luxe keuken op maat te laten maken? Of heeft u al precies in gedachten hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien? Twijfel dan niet langer en maak direct een vrijblijvende afspraak! Ons team van keukenexperts staat klaar om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen en te realiseren!


Bekijk ook alle keukentips!


Landelijke keuken

Moderne keuken

Kleine keuken

Keuken ontwerpen: tips en tricks

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad