RVS


  1. Home
  2. Onze materialen
  3. RVS

Roestvrij staal, afgekort RVS, is een legering wat bestaat uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Het is een slijtvast materiaal wat voor vele doeleinden gebruikt wordt en enorm duurzaam is. RVS is gemakkelijk schoon te maken en werkt daardoor zeer hygiënisch. Dankzij de strakke en neutrale uitstraling, is RVS in elke stijl keuken toe te passen.

Steen van het mineraal rookkwarts, afgebeeld op een witte achtergrond

RVS: keukenkraan en wasbak

Natuurlijk kunt u uw hele keuken in RVS uit laten voeren, maar meestal wordt er gekozen om verschillende onderdelen in RVS uitvoering te gebruiken in een keuken. Zo kunnen een RVS keukenkraan en wasbak in elke keukenstijl toegepast worden. Deze kranen en spoelbakken stralen kwaliteit uit en blijven mooi. Daarnaast zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden wat betreft de stijl en afwerking van RVS keukenonderdelen, waardoor er altijd een perfect exemplaar is voor in uw droomkeuken. Natuurlijk kunnen er nog veel meer keukenonderdelen in RVS geleverd worden, zoals grepen, apparatuur en zelfs aanrechtbladen. Onze keukenexperts zullen al uw wensen en behoeften inventariseren en samen met u uw droomkeuken ontwerpen en samenstellen. Kunt u niet wachten op gepersonaliseerd advies? Maak dan direct een afspraak!

Zwart roestvrij staal

Van oorsprong heeft roestvrij staal een zilveren kleur, maar RVS kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Dit komt omdat de kleur als een coating aangebracht welke uitstekend hecht aan het roestvrij staal. Let wel op: een coating is wat gevoeliger voor krassen en andere beschadigingen, waardoor beschadigen eerder zichtbaar kunnen zijn.

Eén van de populairste kleuren als het gaat om RVS is zwart, zowel glimmend zwart als matzwart. Zwart roestvrij staal is stijlvol, tijdloos en heeft een luxe en stoere uitstraling. Daarnaast komt zwart roestvrij staal in elk interieur tot zijn recht en is het gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen, zoals Fenix, composiet en hout.

RVS

Vooraanzicht moderne keuken met blauw front

Moderne keuken met blauw front

Zijaanzicht tweedelige strakke greeploze keuken met witte fronten

Strakke greeploze keuken

Bekijk ook alle andere materialen!


Fenix

Werkblad van witkleurig composiet

Composiet

Koperkleurige kraan en wasbak in combinatie met een grijs aanrechtblad

Koper

Glas