Welke keuken past bij u?

Verschillende stijlen keukens

De wereld telt talloze mensen en iedereen heeft zijn eigen persoonlijke interieurstijl en smaak. Het zal u dan ook niet verbazen dat er vele verschillende keukenstijlen zijn. Wanneer u een keuken ontwerpt, wilt u er zeker van zijn dat de keuken past bij uw woonstijl. Maar welke keuken past nou echt bij u én bij uw huis? Om u te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij de meest voorkomende en meest gewaardeerde keukenvormen en soorten op een rijtje gezet!

  1. Home
  2. Onze keukentips
  3. Welke keuken past bij u?
Een man en een vrouw lunchen aan het kookeiland met zitruimte en kookruimte met een geïntegreerde glazen kookplaat

Een houten keuken

Houdt u van een warme uitstraling? Dan is een houten keuken echt iets voor u! Hout straalt namelijk warmte uit en is makkelijk om te combineren met andere materialen en kleuren. Bovendien is een houten keuken te allen tijde zeer stijlvol, waardoor uw gehele interieur een boost zal krijgen!

Steigerhouten keuken

Steigerhouten keukens zijn erg populair vanwege het robuuste en authentieke karakter van deze houtsoort. Het gerecyclede hout van steigers zorgt voor een stoere en ruimtelijke uitstraling. Een steigerhouten keuken is dan ook een uitstekende keuze om een rustieke stijl te creëren.

Eikenhouten keuken

Het donkere, elegante eikenhout zorgt voor warmte en rust én geeft uw keuken een luxe uitstraling. De elegantie, kwaliteit en duurzaamheid van een eikenhouten keuken kan perfect gecombineerd worden met elke woonstijl.

Een landelijke keuken

Gaat uw voorkeur uit naar natuurlijke kleuren? Dan is een landelijke keuken meer het soort keuken dat past bij uw stijl. Landelijke keukens kenmerken zich door het warme karakter, de gezellige accessoires natuurlijke afwerking en materialen, waardoor u zich direct thuis voelt in dit soort keukens. Als u voor een landelijke keuken kiest, bent u verzekerd van een klassieke, warme en open uitstraling.

Een moderne keuken met kookeiland

De moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en kleuren. Alle kasten en apparatuur zijn netjes en strak afgewerkt. De keukenkasten zijn vaak greeploos, waardoor er één modern en minimalistisch geheel ontstaat. De kleuren zwart, wit en grijs zijn een standaard in de moderne stijl en zorgen voor een rustige, luxueuze en vooral strakke uitstraling.

Een industriële keuken

Dankzij het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen, krijgt deze keukenstijl een stoere uitstraling. Het combineren van verschillende kleuren, materialen en meubels is onmisbaar in een industriële keuken. Bij deze stijl keuken is namelijk niks te gek en het hoeft dan ook zeker niet allemaal netjes te zijn. Juist de opvallende accessoires en de combinatie van diverse materialen maken deze stijl uniek.

Een urban keuken

Een keuken vol contrasten, maar uiteindelijk één traditioneel en modern geheel: dat is een keuken met urban woonstijl. De urban keuken past perfect bij iedereen die houdt van levendigheid en veelzijdigheid. Ongeacht of u nu een appartement, rijtjeshuis of penthouse heeft, een urban keuken komt in elke woning tot zijn recht. Door de mix van verschillende materialen en kleuren voelt iedereen zich op zijn gemak in een keuken met urban stijl.

Een luxe keuken

Een uniek keukenontwerp is een kenmerk dat centraal staat bij deze keukenstijl. Deze stijl keuken kan gezien worden als een exclusief meubelstuk in een ruimte en trekt dan ook direct bij binnenkomst alle aandacht. Door gebruik te maken van bijzondere materialen zoals marmer of staal, zal de keuken een luxueuze uitstraling hebben. Deze keukenstijl vraagt om veel aandacht, maar levert altijd een droomresultaat op. Wij komen graag bij u thuis langs om samen met een keukenontwerp te maken!

Bekijk ook alle keukentips!


Design keuken

Landelijke keuken

Luxe keuken

Moderne keuken

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad