“Je bent als het ware op visite, dus dan is het al snel gezellig”

Gemak

Gemak dient onze klanten. Daar zijn wij, van HomeKeukens, van overtuigd. Daarom gaan we heel ver om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we niet alleen door een showroom aan huis te bieden. Nee, ook na de aankoop doen we er alles aan om onze klanten op alle fronten te helpen. Want bij de aankoop van een nieuwe keuken komt tenslotte vaak meer kijken.

Sloop- of stucwerk bijvoorbeeld, het afstemmen van de leidingschema’s met het bouwbedrijf of het regelen van nieuw sauswerk. Ingewikkeld? Wat ons betreft niet, want wij nemen maar wat graag al het werk in uw keukenruimte uit handen. En daar zijn we beiden bij gebaat; u geen omkijken naar de verbouwing, wij alles onder controle. Dat is het gemak van HomeKeukens!

“Ben een half uur was de keuken uitgezocht”

Vertrouwen

‘U kunt op ons rekenen’, dat is één van de motto’s waar wij dagelijks mee werken. Maar dat nastreven en waarmaken is voor ons niet genoeg. Het zit ‘m uiteindelijk in uw ervaring. Want de openheid en betrouwbaarheid waar wij voor staan, kunt ú tenslotte alleen beoordelen als we écht met elkaar gesproken hebben. Bij u thuis, telefonisch of per e-mail.

Waar dat vertrouwen concreet in terugkomt? In onze werkwijze. In de offertes die we maken bij u aan de keukentafel bijvoorbeeld, want geheimen? Daar houden we niet van. En onze prijzen? Die zijn netto; want bij verrassingen achteraf is niemand gebaat. Zo houdt u zelf grip op alle keuzes en het prijskaartje dat daarmee samenhangt. Dat noemen wij vertrouwd. En dat zonder concessies te doen aan de kwaliteit, daar kunt u op rekenen.

“Je maakt mensen altijd blij met je werk”

Kwaliteit

Voor ons complete assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau; Degelijke Duitse keukens en betrouwbare leveranciers. Een goed product wat door eigen vakmensen gemonteerd wordt staat garant voor langdurig keukenplezier. En daar gaat het uiteindelijk om! Ons uitgangspunt?

Kwaliteit. En dát voor de beste prijs. Want goede materialen aanbieden, dát is wat vanzelfsprekend hoort te zijn.

“Wij wilden het aanrechtblad ook op onze keukentafel; Dat werd geregeld!”

Compleet

Compleet. Het is één van onze favoriete woorden. Ten eerste omdat het zo mooi uitdrukt dat we het gehele traject voor u verzorgen. Van het maatwerkadvies bij u thuis, het verwerken van de opdracht, de logistiek en het gebruiksklaar opleveren van uw keuken; alles met onze eigen vakbekwame mensen.

Maar ook omdat het iets zegt over ons assortiment en onze merken. Want een gepersonaliseerd element, bijzondere apparatuur, een handgemaakte keuken of een uniek werkblad? Het is voor ons geen brug te ver. En daar zijn we trots op. Want compleet moet ook écht compleet zijn, wil je er als bedrijf naam mee maken…

“Als je alles in eigen hand houdt, kan er eigenlijk zo min mogelijk misgaan!”

Service

De service en aanpak na de montage en oplevering van uw keuken vinden we minstens zo belangrijk als de verkoop ervan. Tevreden klanten zijn tenslotte onze beste ambassadeurs. En daar doen we veel voor. Geen vreemde zaak dus dat we 5 jaar garantie bieden op de complete keuken. Gewaagd? Wij vinden van niet, want dat wat wij leveren, moet perfect zijn én blijven.

En achter het net vist u niet snel, want een jaar voor de termijn verstrijkt, komen we gratis bij u langs voor een uitgebreide servicecheck. Zomaar een voorbeeld dat illustreert dat uw tevredenheid écht telt, maar we kunnen er uiteraard meer over vertellen. Nieuwsgierig? Neem eens contact met ons op, we kunnen er uren over praten!

“We dachten dat een granieten blad veel te duur zou zijn”

Voordeel

Door ons maatwerkadvies aan huis besparen we op de kosten van een showroom. Dit voordeel zult u terug zien in de aanbieding voor uw keuken. Naast een gericht advies bij u thuis ook nog een scherpe prijs; dat is wat ons betreft pas echt voordeel.