In 7 stappen naar uw nieuwe keuken

  1. Home
  2. Nieuws
  3. In 7 stappen naar uw nieuwe keuken
3D ontwerp van een witte keuken met zwart aanrechtblad en houten bar

In 7 stappen naar uw nieuwe keuken

HomeKeukens onderscheidt zich van andere keukenzaken.
U hoeft namelijk niet naar een showroom te gaan. De showroom komt naar u in de vorm van een professionele adviseur. In onderstaand stappenplan willen we u helder maken wat onze werkwijze is.

Al vele klanten zijn erg positief over dit concept. U ook?

Mockup van de in te vullen gegevens om een aanvraag te doen

Stap 1

Het maken van een afspraak

Wanneer u dit afspraakformulier invult, nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:30 – 17:30 uur. Ons telefoonnummer is 085 – 10 44 552.

Homekeukens showroombus met alle soorten materialen voor keukenkastjes en aanrechtbladen

Stap 2

De adviseur komt bij u langs

De adviseur komt naar u toe om uw wensen te bespreken en om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. In de bus van de adviseur liggen allerlei onderdelen, zoals frontjes en handgrepen. U hebt de keuze uit talloze mogelijkheden. De adviseur meet ten slotte ook de ruimte op waar uw nieuwe keuken komt te staan.

3D ontwerp van een witte keuken met zwart aanrechtblad en houten bar

Stap 3

Uw keuken wordt ontworpen

Uw gewenste keuken wordt 3D ingetekend door de adviseur zodat u een goed beeld krijgt hoe de keuken eruit komt te zien. Zo kunt u als het ware een kijkje nemen in uw nieuwe keuken!

Mockup van een 3D ontwerp van een nieuwe keuken, afgebeeld op een macbook

Stap 4

Uw keuken wordt besteld

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp van de keuken en met de door u uitgekozen apparatuur, bestelt de orderverwerking deze materialen en de apparatuur. De werkvoorbereider komt bij u langs om de ruimte nogmaals op te meten. Bovendien ontvangt u inloggegevens van uw online omgeving waarmee u de status van de keuken kunt volgen.

Tekening van de homekeukens vrachtwagen

Stap 5

Uw keuken wordt thuis geleverd

Wanneer we de keuken hebben ontvangen, wordt deze in het magazijn gecontroleerd. Op de afgesproken leverweek wordt de keuken bij u geleverd via onze eigen logistiek.

Keukenmoteur Gert monteert een op maat gemaakte keuken

Stap 6

Uw keuken wordt gemonteerd

Wanneer u ervoor kiest om het monteren uit te besteden aan HomeKeukens komt ons eigen montage team uw keuken monteren. Een bijkomend voordeel: u ontvangt dan 5 jaar garantie op uw keuken. Een unieke service!

Op maat gemaakte witte hoekkeuken met zwarte accenten opgeleverd

Stap 7

Oplevering van de keuken + garantie

Wanneer de keuken opgeleverd én gemonteerd is door ons montage team, ontvangt u 5 jaar garantie op uw keuken. Merkt u mankementen aan de keuken? Schroom niet om contact met ons op te nemen en wij lossen het voor u op.

Gerelateerde berichten