In 7 stappen naar uw nieuwe keuken

  1. Home
  2. Nieuws
  3. In 7 stappen naar uw nieuwe keuken

In 7 stappen naar uw nieuwe keuken

HomeKeukens onderscheidt zich van andere keukenzaken.
U hoeft namelijk niet naar een showroom te gaan. De showroom komt naar u in de vorm van een professionele adviseur. In onderstaand stappenplan willen we u helder maken wat onze werkwijze is.

Al vele klanten zijn erg positief over dit concept. U ook?

Stap 1

Het maken van een afspraak

Wanneer u dit afspraakformulier invult, nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:30 – 17:30 uur. Ons telefoonnummer is 085 – 10 44 552.

Stap 2

De adviseur komt bij u langs

De adviseur komt naar u toe om uw wensen te bespreken en om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. In de bus van de adviseur liggen allerlei onderdelen, zoals frontjes en handgrepen. U hebt de keuze uit talloze mogelijkheden. De adviseur meet ten slotte ook de ruimte op waar uw nieuwe keuken komt te staan.

Stap 3

Uw keuken wordt ontworpen

Uw gewenste keuken wordt 3D ingetekend door de adviseur zodat u een goed beeld krijgt hoe de keuken eruit komt te zien. Zo kunt u als het ware een kijkje nemen in uw nieuwe keuken!

Stap 4

Uw keuken wordt besteld

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp van de keuken en met de door u uitgekozen apparatuur, bestelt de orderverwerking deze materialen en de apparatuur. De werkvoorbereider komt bij u langs om de ruimte nogmaals op te meten. Bovendien ontvangt u inloggegevens van uw online omgeving waarmee u de status van de keuken kunt volgen.

Stap 5

Uw keuken wordt thuis geleverd

Wanneer we de keuken hebben ontvangen, wordt deze in het magazijn gecontroleerd. Op de afgesproken leverweek wordt de keuken bij u geleverd via onze eigen logistiek.

Stap 6

Uw keuken wordt gemonteerd

Wanneer u ervoor kiest om het monteren uit te besteden aan HomeKeukens komt ons eigen montage team uw keuken monteren. Een bijkomend voordeel: u ontvangt dan 5 jaar garantie op uw keuken. Een unieke service!

Stap 7

Oplevering van de keuken + garantie

Wanneer de keuken opgeleverd én gemonteerd is door ons montage team, ontvangt u 5 jaar garantie op uw keuken. Merkt u mankementen aan de keuken? Schroom niet om contact met ons op te nemen en wij lossen het voor u op.