Stoomoven

In veel keukens kom je ze tegen: dé stoomoven.
Vroeger werd deze oven voornamelijk gebruikt in restaurants. Tegenwoordig hebben veel mensen ze in hun eigen keuken staan, aangezien het eten er lekkerder door smaakt en het een stuk gezonder is.

Een stoomoven is een keukenapparaat dat waterdamp gebruikt om voedsel mee te bereiden.
Meerdere merken kunnen dit apparaat leveren, zoals Pelgrim, Siemens, Miele, Bosch en AEG.

Voor u zijn er veel voordelen aan het gebruik van een stoomoven:
-U kunt meerdere maaltijden tegelijk in de oven verwarmen
-Het eten heeft meer smaak: door het gebruik van stoom, blijft de smaak van het voedsel beter behouden
-Het is erg gezond: niet alleen de smaak blijft behouden, dit geldt namelijk ook voor de voedingsstoffen, vitamines en mineralen
-Groenten behouden hun knapperige ‘bite’
-Vlees en vis zullen lekker mals en sappig blijven in plaats van dat ze uitdrogen

Zo zijn er nog veel meer voordelen aan een stoomoven!

Bent u enthousiast geworden? Bel of mail ons voor meer informatie ?.

Taart, koekjes en pizza worden in een stoomoven bereid

Gerelateerde berichten