Op zoek naar uw droomkeuken in Zwijndrecht?

Onze keukenexperts geven deze graag samen met u vorm!

U kunt hier inspiratie opdoen uit door ons ontworpen en geplaatste keukens.


Reset
Reset
Reset
Reset

Woonkeuken in Scandinavische stijl

Royale witte keuken met kookeiland

Vooraanzicht zwarte keuken met wit werkblad en houten accenten

Zwarte keuken met wit werkblad

Greeploze hoekkeuken

Fam. van den Akker

Woonkeuken in Urban chique stijl

Vooraanzicht hoekkeuken met lichtgrijze fronten, een werkblad van keramiek met marmerlook, steenstrips op de muur en authentiek fornuis

Hoekopstelling met corten steel fronten

Zijaanzicht industriële keuken met uniek werkblad

Industriële keuken met uniek werkblad

Klanten geven ons gemiddeld een 9,4!

Nog meer klantervaringen lezen

Keukenexpert Harmen

Mag ik u binnenkort van dienst zijn bij het aankopen van uw nieuwe keuken?


Keukenexpert Harmen Appelman

Vrijblijvend adviesgesprek met een keukenexpert.
Wij meten uw ruimte in en maken een 3D-ontwerp conform uw wensen ter plaatse. Honderden anderen gingen u voor! Meer lezen over ons en de werkwijze? Klik hier!

Keukenexpert Harmen

Mag ik u binnenkort van dienst zijn bij het aankopen van uw nieuwe keuken?


Keukenexpert Harmen Appelman

Vrijblijvend adviesgesprek met een keukenexpert.
Wij meten uw ruimte in en maken een 3D-ontwerp conform uw wensen ter plaatse. Honderden anderen gingen u voor! Meer lezen over ons en de werkwijze? Klik hier!

Ontdek onze werkwijze door zijwaarts te scrollen.


Veelgestelde vragen

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook deze andere keukens!


Compacte keuken met schiereiland

Adviseur van homekeukens is met de showroombus vol materialen op locatie bij klanten thuis

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Hoekkeuken met koffiehoek

Op zoek naar uw droomkeuken in Zwijndrecht?

Dan bent u hier aan het juiste adres!


Welkom op de website van dé keukenexpert van Zwijndrecht. HomeKeukens biedt een uniek concept waarmee we u ongekende service kunnen garanderen voor een scherpe prijs. Omdat we zonder showroom werken, scheelt dit in de kosten! Graag komen we bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. We nemen alle materialen mee om de keuzes te kunnen maken. Zo garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Scherpe, netto prijzen

HomeKeukens biedt u gegarandeerd scherpe prijzen voor uw keuken in Zwijndrecht. Wij komen naar u toe met een speciaal hiervoor ingerichte showroom bus, zodat we geen showroom hebben te onderhouden. Dit scheelt in de kosten en dat merkt u op de offerte!

Wij gaan samen uw droomkeuken ontwerpen!

Bijkomend voordeel is dat u in de rust van uw eigen huis een keuze kunt maken. U ziet uw keuken tot leven komen in de 3D-tekening die wij maken en de daaraan gekoppelde Virtual Reality visualisatie. Nadat onze verkoopadviseur u over de mogelijkheden heeft verteld, geven wij u een gedetailleerde offerte met een scherp tarief voor uw keuken in Zwijndrecht.

Duizenden tevreden klanten

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Daarom hechten wij veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. Onze keukens worden geleverd met een 5 jaar durende garantie. Binnen 1 jaar voordat de garantie verstrijkt, komen wij gratis bij u langs voor een grondige servicecheck. Eventuele gebreken worden kosteloos verholpen en u kunt weer genieten van uw keuken. Zo gaan we voor zekerheid en service!

Onze pluspunten


Advies aan huis

Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Alles in eigen beheer

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

Netto prijzen

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

Unieke servicecheck

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!