Hendrik Ido Ambacht

 1. Home
 2. Referenties
 3. Keukens
 4. Hendrik Ido Ambacht
Stijl: Industrieel
Vorm: Keuken met eiland
Prijsklasse: €15.000+
Klanten geven ons een 9,4!
Nog steeds genieten we van onze nieuwe keuken!

“Na positieve berichten zelf ook HomeKeukens ingeschakeld en we zijn zeker niet teleurgesteld! Het is heel fijn om in je eigen omgeving de keuken samen te stellen met goede adviezen. De levering, plaatsing en nazorg gewoon top! Wij bevelen HomeKeukens zeker aan!”

Creatief, licht en ruimte!


In deze royale keuken wordt er echt geleefd. Koken, eten, werken of gewoon gezellig borrelen, alles is mogelijk aan het creatief ontwerpen kook/zit eiland. Door veel licht inval en rustige kleuren is het geheel licht en ruimtelijk. Met de moderne apparatuur van het merk AEG is koken en bakken een waar feestje. De robuuste greeplijsten, de betonlook werkblad en de stalen deuren achter de keuken maken de keuken industrieel.


  Hoeveel kost deze keuken?

  Benieuwd naar de exacte prijs van deze keuken en de gebruikte materialen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Wij zullen dan contact met u opnemen.

  Kennismaken met onze unieke formule!


  Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.


   Velden met een * zijn verplicht.

   Bekijk de andere projecten


   Nieuw-Lekkerland

   Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

   Fam van Leeuwen

   Hendrik-Ido-Ambacht