Klantervaringen

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 216 ervaringen!

 1. Johan en Marja Geerts
  Zeer gelukkig met de nieuwe keuken
  We zijn zeer vakkundig geadviseerd door Wilco en bij wat vragen en opmerkingen netjesVerder lezen
  We zijn zeer vakkundig geadviseerd door Wilco en bij wat vragen en opmerkingen netjes te woord gestaan door de diverse interne afdelingen.Na enkele maanden hebben de gebroeders Goudriaan de keuken netjes en vakkundig gemonteerd.Er moest en nog wat kleine punten in orde gemaakt worden en dat is ook na enkele weken opgelost door wederom een vakman van Home Keukens.Iedereen heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en jullie vakmanschap!
  Klantervaringen photo review
  +1
  G. Mul
  Onze keuken is vrij smal en daarom wilden we geen bovenkastjes. Er werd een mooie oplVerder lezen
  Onze keuken is vrij smal en daarom wilden we geen bovenkastjes. Er werd een mooie oplossing gevonden dmv lades aan 1 zijde. Geeft enorm veel opbergruimte. Ook lopen er verwarmingsbuizen welke uit de plaat en lades gezaagd moesten worden. Een en ander werd tijdens het plaatsen opgelost en de plaat werd keurig op maat afgeleverd.

  Het gemak van het thuis komen kijken is werkelijk fantasties. Anders is het in een showroom praten tegen iemand die niet precies weet hoe de keuken eruit ziet. Nu zijn ze ter plekke en kunnen meteen advies geven. Van te voren de tekeningen gekregen en ik moet zeggen dat het goed was dat ik de tekeningen goed bekeken heb wat er waren een aantal kleine punten die goed opgepakt en opgelost werden.

  De plaatsing verliep heel vlot. Wat een vakmensen. Geen gehaast maar wel erg vlug en secuur werken. Zeker de oplossing bij ons voor de afvoer van de gootsteen, vaatwasser en afwasmachine was wel een uitdaging om dat goed te krijgen en ik zou haast zeggen uiteraard goed gelukt is.

  Door een communicatie fout bij de opdracht werd er iets niet geleverd waarvan wij dachten dat het afgesproken was. Dit is naar volledige tevrdenheid opgelost. Na dit verhaal hoef ik denk ik niet te zeggen dat we uiterst tevreden zijn met onze keuken samen met de hele afwikkeling van eerste bezoek, contact tussendoor tot en met levering, montage en nazorg.
  Klantervaringen photo review
  +1
  Gerwin Breugem
  fam Breugem
  We zijn erg goed geholpen door HomeKeukens. Na een goed en gedegen advies thuis werdVerder lezen
  We zijn erg goed geholpen door HomeKeukens. Na een goed en gedegen advies thuis werd een keuken vakkundig geplaatst. De service was prima. Er werd steeds op alle vragen en opmerkingen goed en snel gereageerd. De keuken tot en met de afwerking is tot in de puntjes netjes geplaatst. Aanbevolen!
  Fam. Van der Ham
  Erg positief!
  In april 2021 is deze keuken bij ons geplaatst. De keuken heeft zwarte frontjes en eeVerder lezen
  In april 2021 is deze keuken bij ons geplaatst. De keuken heeft zwarte frontjes en een mooi licht composiet blad! De keuken is zeer praktisch en dat werkt fijn!

  Kortom we zijn er heel blij mee!

  Klantervaringen photo review
  Fam. Rijsdijk
  Heel blij en tevreden zijn wij met onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste gesprek met dVerder lezen
  Heel blij en tevreden zijn wij met onze nieuwe keuken. Vanaf het eerste gesprek met de verkoper tot aan de plaatsing verliep alles heel prettig.

  Plaatsing gebeurde secuur en netjes. We zijn zeer tevreden.
  Ronald Roubos
  Ons idee is werkelijkheid geworden dankszij Home Keukens
  We hadden de wens en zelf globaal idee om onze nieuwe keuken ruimtelijker en gezelligVerder lezen
  We hadden de wens en zelf globaal idee om onze nieuwe keuken ruimtelijker en gezelliger te maken. Dankzij Home keukens is dat boven verwachting gelukt en zijn heel blij met het resultaat.
  Klantervaringen photo review
  +1
  W van Leeuwen
  In de keuken voel je je home!
  Wij zijn heel blij met onze keuken. Ook de manier waarop we geholpen zijn,hoe de keukVerder lezen
  Wij zijn heel blij met onze keuken. Ook de manier waarop we geholpen zijn,hoe de keuken ook geplaats is. Niets dan lof! Het is een prachtig eindresultaat!
  Klantervaringen photo review
  E.C. Bos
  Over homekeukens
  Vorig jaar besloten om onze oude keuken te laten vervangen. Via kennissen aan het adrVerder lezen
  Vorig jaar besloten om onze oude keuken te laten vervangen. Via kennissen aan het adres gekomen van homekeukens. In het begin denk je een keuken bestellen via

  een verkoper aan huis. Je krijgt alles digitaal te zien hoe je de keuken wilt inrichten. Even wennen maar prima service en goed advies gekregen. Wel van tevoren over wezen kijken

  wat je voorkeur is aan apparatuur. Is een aanraden waard met homekeukens contact op te nemen. Waren wat kleine dingetjes maar vlot verholpen.
  Een keuken naar eigen samenstelling.
  Een keuken naar eigen samenstelling.
  Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het is erg fijn om in je eigen huis een eigVerder lezen
  Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het is erg fijn om in je eigen huis een eigen keuken te kunnen samenstellen. De keuken is op kleur voor ons gespoten. Het is fijn om te merken dat HomeKeukens servicegericht is! We genieten elke dag van onze mooie & praktische keuken. We raden homekeukens ook van harte aan. Complimenten voor de gebroeders Goudriaan die de keuken hebben gezet, maar ook voor de service monteur Fijco Boer. Hier nog een leuk artikel van Fijco: https://www.rd.nl/artikel/953789-een-nieuwe-plek-gekregen.
  Peter Post
  Heerlijke nieuwe keuken bij een topbedrijf!
  Via een vriend ben ik terecht gekomen bij Home Keukens. Volgens hem moest ik vragen nVerder lezen
  Via een vriend ben ik terecht gekomen bij Home Keukens. Volgens hem moest ik vragen naar Andre en daar ben ik achteraf heel blij mee. Andre is diverse ochtenden bij mij langs geweest en heeft samen met mij aan de eettafel het ontwerp gemaakt. Wat een enorm geduld heeft deze persoon :-) Maar het resultaat mag er zijn! Het is echt precies zo geworden als ik wilde. We zitten regelmatig met vrienden aan de bar tijdens het koken. Echt geweldig!!! De montage ging overigens ook zeer soepel. De oven had wat levertijd vertraging, maar Home Keuken heeft er een tijdelijke in gezet die 2 weken later weer vervangen is.
  Klantervaringen photo review
  Labruyère
  Erg tevreden met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen bij het uitzoeken. Het was erg fijVerder lezen
  Erg tevreden met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen bij het uitzoeken. Het was erg fijn dat Homekeukens zelf langs kon komen zeker in een tijd van Lockdown waarin showrooms gesloten waren. Ook de service nadien was erg goed. Kortom: we bevelen Homekeukens van harte aan.
  Klantervaringen photo review
  Shuya
  Mooie keuken
  Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek met André Bakker voelde Verder lezen
  Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek met André Bakker voelde meteen goed, erg fijne verkoper. Helaas ging de montage iets minder goed, maar de problemen zijn opgelost met de super goede service van Homekeukens.
  Klantervaringen photo review
  Tronchet
  Super mooi!
  Met de verkoper een goede gesprekken gevoerd. Klantvriendelijk. Ideaal met de spullenVerder lezen
  Met de verkoper een goede gesprekken gevoerd. Klantvriendelijk. Ideaal met de spullen aan huis! Inmeten is helaas wel mis gegaan. Over de monteurs niets dan lof!! Met veel zorg werd de keuken geplaatst!
  Klantervaringen photo review
  Arie en Corine
  Erg blij zijn we met de keuken die homekeukens geleverd en gemonteerd heeft.
  We zijnVerder lezen
  Erg blij zijn we met de keuken die homekeukens geleverd en gemonteerd heeft.

  We zijn goed geholpen bij het ontwerp en indelen van de keuken.

  De apparatuur werkt tot nu toe goed, en met plezier kokkerellen en bakken we er elke dag in!
  Guus
  Zeer tevreden
  Vorig jaar de zoektocht gestart naar een nieuwe keuken die we graag op een andere pleVerder lezen
  Vorig jaar de zoektocht gestart naar een nieuwe keuken die we graag op een andere plek wilden dan waar de keuken voorheen zat. Gestart met zoeken via de traditionele kanalen. Daarbij kom je al gauw uit bij de de keukenboeren die allemaal van dezelfde eigenaar blijken te zijn. Op zich geen probleem maar een goed inzichtelijk voorstel/offerte en inlevingsvermogen bleven uit. Via een vriend gewezen op homekeukens. Ze komen bij je aan huis(!) Dat feit op zich was een openbaring. We kregen bezoek van Jaap, die met droge humor, een luisterend oor en een heldere blik er voor zorgde dat we samen tot een goed ontwerp kwamen. Hij had voldoende stalen bij zich om de kleuren goed af te zetten tegen onze huisstijl en kwam met goede adviezen mbt apparatuur. Er volgde een nette offerte met competitieve prijzen en garanties. Na meermaals prettig contact ter opvolging akkoord gesloten en volgde er net leidingadvies en duidelijke planning. Alles beschikbaar in je eigen portal van Homekeukens. Een week voor levering een kleine kink in de kabel - over was niet leverbaar; dit werd direct opgelost door een upgrade te leveren. De uitvoering was tip-top. Er werd tijd genomen voor de installatie, waar door de buren werd opgekeken hoe nauwkeurig er te werk werd gegaan. Kortom zeer tevreden.
  Annet Torsy
  Heel blij met onze keuken!
  We zijn ontzettend tevreden over de service van homekeukens. Wij zouden iedereen HomeVerder lezen
  We zijn ontzettend tevreden over de service van homekeukens. Wij zouden iedereen Homekeukens aanraden. Als je de foto’s ziet snap je waarom!
  Klantervaringen photo review
  Jan en Anja vd Plasse
  Dik tevreden
  Onze ervaring met Home Keukens was prma. Netjes alles aan huis uitgelegd door Andre, Verder lezen
  Onze ervaring met Home Keukens was prma. Netjes alles aan huis uitgelegd door Andre, later nog via mail aanpassingen kunnen doorvoeren. alles keurig afgeleverd en geplaatst. Ook nog wat kleine dingen na plaatsing keurig afgehandeld. Wij geven Home Keukens een dikke pluim.
  Steenhuijsen
  Strak kookeiland in aanbouw
  Goede service. Erg prettig om aan huis een beeld te vormen van je nieuwe keuken. Wij Verder lezen
  Goede service. Erg prettig om aan huis een beeld te vormen van je nieuwe keuken. Wij kregen een aanbouw waar het kookeiland geplaatst zou worden dus het was erg prettig dit visueel te krijgen! Zelfs de zwarte kozijnen zijn gekozen uit de tekening!
  Klantervaringen photo review
  Familie Uijl
  Onze eerste keuken
  Wij zijn blij en tevreden met onze eerste keuken in ons eerste huis! Goed contact metVerder lezen
  Wij zijn blij en tevreden met onze eerste keuken in ons eerste huis! Goed contact met de verkoper en goed advies gekregen. Voor hetzelfde bedrag als bij andere winkels, een mooiere keuken! Ook toen bleek dat onze koelkast en vaatwasser niet op tijd leverbaar waren, hebben we een geweldig alternatief aangeboden gekregen!

  Erg tevreden!
  Klantervaringen photo review
  Fam Goud
  Nieuwe keuken
  Nieuwe keuken geplaatst waarover we erg tevreden zijn. Alles netjes volgens afspraak Verder lezen
  Nieuwe keuken geplaatst waarover we erg tevreden zijn. Alles netjes volgens afspraak en bij problemen goed bereikbaar en keurig opgelost
  Klantervaringen photo review
  R. Michels
  top
  Nieuwe keuken laten plaatsen. Dit was niet eenvoudig gezien wij een huis van meer danVerder lezen
  Nieuwe keuken laten plaatsen. Dit was niet eenvoudig gezien wij een huis van meer dan 100 jaar oud hebben, waar geen enkele muur en hoek recht is.

  De keuken is echter mooi en vakkundig geplaatst, we zijn er heel content mee.
  Brand
  Brand
  Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken! Het staat echt perfect, netjes en vooral Verder lezen
  Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken! Het staat echt perfect, netjes en vooral mooi en praktisch! Wij zijn zo blij met dit resultaat! Zo'n fijne complete keuken helemaal naar onze wens! Eerst op 3d kunnen zien en fijn dat jullie meedachten, nu in het echt nog mooier en sfeervol!
  Fred
  TOP!!
  Vakkundig en snel een fantastischs eindresultaat!
  Klantervaringen photo review
  Sasja
  Zeer tevreden
  Homekeukens is een bedrijf wat met zorg voor zijn klanten werkt. Denkt mee in het ontVerder lezen
  Homekeukens is een bedrijf wat met zorg voor zijn klanten werkt. Denkt mee in het ontwerp en het hele proces, heldere en open communicatie. Zeer vriendelijk allemaal.

  Plaatsing zeer netjes en ook met zorg gedaan. Heel blij mee. Ook fijn dat je aan huis je hele keuken uit kan zoeken, zonder naar een winkel te hoeven.

  Echt een aanrader om voor dit bedrijf te kiezen.
Uw beoordeling van HomeKeukens

Titel Vereiste velden zijn gemarkeerd met *