Klantervaringen

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 278 ervaringen!

 1. Marja van Wijk- Naujoks
  Een prachtige keuken en topmedewerkers!
  In de woonwijk stond er een bus geparkeerd van Home Keukens. Ik was al een jaar op zoVerder lezen
  In de woonwijk stond er een bus geparkeerd van Home Keukens. Ik was al een jaar op zoek naar een nieuwe keuken en heb dit bedrijf gebeld voor een kennismaking. Het eerste oriëntatiegesprek was direct erg goed. De verkoopmedewerker zocht en dacht echt mee om een keuken samen te stellen binnen mijn budget. Er was slechts een bezoek nodig. Ik vond wat ik zocht! De kracht van dit bedrijf zit in het respectvol omgaan met klanten, totaal geen 'druk' zetten om te verkopen. Ook het inmeten en plaatsen werd door zeer vriendelijke en vakkundige mensen gedaan. De levering van de keuken was te volgen via de website en de complete documentatie was dezelfde dag aanwezig. Het goede, vriendelijke en directe contact, altijd bereikbaar en de tijd die men neemt voor de klant is echt heel goed. Ik ben zeer tevreden! Het bestaat gewoon nog: bedrijven die meedenken en meedoen in het belang van het bedrijf maar zeer zeker ook de klant! Een dikke pluim!
  M.O.van de Ruit
  Zeer te freden


  Zeer tevreden met onze keuken.
  Klantervaringen photo review
  +1
  Hans en Annie
  Nieuwe keuken in parallel opsteling
  Prettig voortraject met verkoper gehad, wat heeft geleid tot het definitieve ontwerp.Verder lezen
  Prettig voortraject met verkoper gehad, wat heeft geleid tot het definitieve ontwerp. Het bedrijf die de voorbereidings werkzaamheden coördineerde zijn wij minder tevreden over. Echter de betreffende montagemedewerker was zeer correct en heeft de keuken netjes afgemonteerd. Het naleveren van de ovens heeft vele maanden geduurd, dit is door Homekeukens opgelost, door vervangende apparatuur in bruikleen te leveren.
  Wij zijn zeer tevreden over het resultaat .
  Klantervaringen photo review
  +1
  Familie Velthuizen- Timmermans
  Witte keuken met kookeiland
  Bedankt voor de mooie keuken en vooral voor de goede persoonlijke service! Jullie Verder lezen
  Bedankt voor de mooie keuken en vooral voor de goede persoonlijke service!
  Jullie verkopen niet alleen mooie materialen maar geven ook goed advies en dat allemaal thuis aan de keukentafel. Er wordt met je persoonlijke wensen meegedacht en de plaatsing ging ook vlekkeloos. Zeer nette monteurs. Afspraken worden nagekomen en jullie zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt afgeleverd. En de service daarna is ook top. Heel fijn dankjewel
  Klantervaringen photo review
  Leo en Lia Woudstra
  genieten
  een jaar na plaatsing genieten we nog steeds elke dag van onze nieuwe keuken. hele fVerder lezen
  een jaar na plaatsing genieten we nog steeds elke dag van onze nieuwe keuken.
  hele fijne service en keurig geplaatst. Leo en Lia Woudstra uit Delft
  Klantervaringen photo review
  Familie Nijsse
  Zeer tevreden
  Intussen staat onze keuken er alweer een jaar. We denken met veel genoegen terug aaVerder lezen
  Intussen staat onze keuken er alweer een jaar.
  We denken met veel genoegen terug aan de periode van aankoop tot plaatsing.
  Dat verliep allemaal zeer voorspoedig en naar wens.
  We genieten nog iedere dag van de keuken!
  Klantervaringen photo review
  Fam v Selm
  Mooie keuken!
  We zijn elke dag blij met onze keuken. Keuken biedt veel ruimte en het werkt prettig.Verder lezen
  We zijn elke dag blij met onze keuken. Keuken biedt veel ruimte en het werkt prettig. De manier waarop we zijn geholpen gaf vertrouwen. We zijn heel tevreden over Home Keukens.
  Klantervaringen photo review
  Peter
  Helemaal top
  Home keukens kan ik iedereen die een mooie kwalitatief goede keuken zoeken zeker aanrVerder lezen
  Home keukens kan ik iedereen die een mooie kwalitatief goede keuken zoeken zeker aanraden, het is een fijn bedrijf die de gemaakte afspraken netjes nakomen.
  Apparatuur dat nog niet op voorraad was werd zolang geleend zodat we de keuken incl apparatuur gewoon konden gebruiken totdat alle apparaten geleverd waren.
  Alles is tot in de puntjes afgewerkt.
  Paul Zoeteman
  Homekeukens in Barneveld
  Wíj zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Homekeukens. Het begint al plezierig meVerder lezen
  Wíj zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Homekeukens. Het begint al plezierig met de keuzehulp van Jaap Bos aan onze eigen keukentafel. HomeKeukens is zeer goed georganiseerd en zij communiceren heel erg goed zowel mondeling als via e-mail. De monteurs zijn heel aardig en vakbekwaam. Sowieso doen ze bij HomeKeukens allemaal wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. HomeKeukens willen wij zeker aanbevelen.
  Familie Zoeteman uit Barneveld.
  Klantervaringen photo review
  Chantal
  Dik tevreden, goede service.
  We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Dit is al onze 2e keuken van homekeukensVerder lezen
  We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Dit is al onze 2e keuken van homekeukens. En door de prettige ervaring van de 1e keer was de keuze nu heel makkelijk waar wij onze keuken zouden kopen. Super service en mooie producten.
  Helaas was er net plaatsen bleek dat er 1 onderdeel verkeerd gezaagd, maar dit onderdeel werd snel vervangen. Alles wordt netjes opgelost. En opgeruimd achtergelaten.
  Alexia Böhms-IJntema
  Wat een fijne zaak!
  Van een collega over jullie gehoord en contact opgenomen. Al gauw kwam er iemand langVerder lezen
  Van een collega over jullie gehoord en contact opgenomen. Al gauw kwam er iemand langs en hebben we binnen een paar uur een prachtige nieuwe keuken samengesteld. De verkoper hield goed rekening met onze wensen en dacht fijn mee. Het is erg prettig om in je eigen keuken meteen de kleur van het blad en de kasten te kunnen zien.
  De montage verliep soepel, ter plekke is een kast om een aantal buizen heen geplaatst waardoor we veel meer ruimte hebben gekregen in de keuken.
  Omdat we een muurtje weggebroken hadden moesten we de vloer deels opnieuw leggen. Daarna is de monteur nog een keer teruggekomen om de plinten op maat te zagen, erg fijn!
  Welmoet & Lennart
  Perfect om de keuken op locatie te kiezen!
  Ontzettend goed geholpen bij de keuze voor onze keuken. Er is goed meegedacht binnen Verder lezen
  Ontzettend goed geholpen bij de keuze voor onze keuken. Er is goed meegedacht binnen ons budget en de ruimte, waarin de keuken moest passen. Het uitzoeken van de kleur en het paneel in de ruimte was voor ons een grote meerwaarde. De plaatsing van de keuken was goed afgestemd met onze verbouwing. Heldere afspraken, zorgvuldige montage en na plaatsing (nu 1 jaar geleden) hadden we nog enkele vragen waarop we ook netjes reactie hebben gehad.
  Klantervaringen photo review
  A.C. Wildeman
  Vandaag is er een nieuwe kast + lade + oven vervangen zoals afgesproken. De monteurs Verder lezen
  Vandaag is er een nieuwe kast + lade + oven vervangen zoals afgesproken. De monteurs hebben hun werk perfect gedaan,
  vandaag zowel als vorig jaar bij de renovatie.
  Het had voorkomen kunnen worden als de lade in de vorige kast niet ontbrak terwijl dit tocht echt afgesproken was,
  daarbij zaten de bedieningsknoppen van de oven veel te laag.
  De adviseur/verkoper had hieraan wel mee moeten denken.
  Het heeft wel een jaar geduurd maar het is goed opgelost en is de keuken nu naar onze zin.
  Daarvoor onze hartelijke dank.
  Met vriendelijke groet, fam. Wildeman
  Fam. Lock
  Prachtige keuken
  Het gemak van het thuis uitkiezen en de begeleiding hoe alles gaat gebeuren, en het Verder lezen
  Het gemak van het thuis uitkiezen en de begeleiding hoe alles gaat gebeuren, en het top resultaat geweldig zijn er erg blij mee!! Kijk u zelf maar👌👍
  Klantervaringen photo review
  Jeffrey Keijzer
  Van begin tot eind perfect!
  Ik ben niet zo van de reviews plaatsen, maar deze partij verdient het! Iedereen om Verder lezen
  Ik ben niet zo van de reviews plaatsen, maar deze partij verdient het!
  Iedereen om mij heen zij: een keuken kopen: sterkte.. dat gaat nooit in 1 keer goed. Nou echt wel dus.. en hoe. Eerste bezoek was top! Iemand die de tijd neemt voor je verhaal, goed luistert en een mooie keuken voor een mooie prijs tekent.

  Bezoek bij inmeten was perfect en duidelijk.

  Service tot aan de levering was ook goed. Fijn contactpersoon gehad die helpt te ontzorgen en niet moeilijk tot bij een wijziging.

  Levering; ik heb nog nooit zulke enthousiaste bezorgers gezien die oprecht met passie een product afleveren en er over vertellen

  Plaatsing: niet lullen maar poetsen. Harde werkende vakmannen. Waar concurrenten me zelfs wegstuurden over een moeilijke hoek in de keuken, plaatsten deze mannen het aanrechtblad alsof het een fluitje van een cent was.

  Aftersales: werkelijk top! Geloof het of niet: iemand die langs wil komen om te controleren of het allemaal netjes is, waar wij al aangaven enorm tevreden te zijn. Met een kritisch oog een bijzonder lakfoutje gespot op de keukenkastjes. Wij ergerde ons er niet aan. Viel eigenlijk niet echt op, maar ze stonden er op om nieuwe kastdeuren te leveren. Deze worden nu geleverd.
  Met als klap op de vuurpijl dat ze over een par jaar terugkomen om te kijken hoe de keuken er voor staat na zoveel jaar. Bij bijzonderheden is er dan namelijk nog steeds service.

  Werkelijk allemaal top, perfect op tijd volgens afspraak. Service waar je van kunt dromen. Was ieder bedrijf maar een “Homekeukens”.
  Arie Rietveld
  Kwaliteit heeft een naam: Home Keukens
  Tijdens onze zoektocht naar een betrouwbare en kwaliteit hoogstaande dienstverlener kVerder lezen
  Tijdens onze zoektocht naar een betrouwbare en kwaliteit hoogstaande dienstverlener kwamen via onze buren terecht bij Home Keukens. Vanaf het allereerste contact, het adviesgesprek, het inmeten tot aan plaatsing en after-sales stel ik vast dat dit een uitzonderlijk hoog servicelevel kent.
  Klantervaringen photo review
  Fam. Dooge
  Goede service
  Erg fijn om een keuken uit te zoeken op de plaats waar hij daadwerkelijk moet komen.Verder lezen
  Erg fijn om een keuken uit te zoeken op de plaats waar hij daadwerkelijk moet komen. Er werd goed meegedacht en niks opgedrongen. Bij de oplevering bleken er een aantal dingen verkeerd of niet geleverd te zijn. Dit werd netjes en snel opgelost!
  Klantervaringen photo review
  Joost & Esther
  Zeer tevreden
  Fantastische service komen alle afspraken netjes na een echte aanrader.
  Marja en Johan Geerts
  Vakwerk
  Vanaf de informatie hier thuis ,tot de offerte en montage.Duidelijke en begrijpelijkeVerder lezen
  Vanaf de informatie hier thuis ,tot de offerte en montage.Duidelijke en begrijpelijke afspraken,daarna deskundige montage uitgevoerd door vakmensen.Hoe goed en duidelijk wil je het hebben.De aftersail is prima!
  Klantervaringen photo review
  Nicole
  Top keuken
  Onlangs heeft Homekeukens bij ons een keuken geplaatst. Alles verliep perfect. OndankVerder lezen
  Onlangs heeft Homekeukens bij ons een keuken geplaatst. Alles verliep perfect. Ondanks de lastige marktsituatie ( wat overmacht was) bleef Homekeukens in oplossingen denken . Echt complimenten hiervoor en voor het leuke contact! Levering perfect-> plaatsing perfect->Service perfect-> Ik geeft jullie een 10 !
  Klantervaringen photo review
  +1
  Mark en Mirjam Hage
  Fam. Hage
  Het is elke dag genieten van deze mooie complete ontmoetingsplek.
  Klantervaringen photo review
  J. Tevel
  Topkeuken
  Binnen een korte tijd een keuken naar wens neergezet, geheel binnen het budget.
  Klantervaringen photo review
  Kind & Co, Ludens
  Nieuwe keuken en keuken renovatie
  Prima, voor traject duidelijk, en uitvoering ook prima, geen oplever punten
  Klantervaringen photo review
  Evan Hamelink
  Top keuken!
  Inmiddels zit de keuken er alweer een jaar in. Hij bevalt super. De service is ook heVerder lezen
  Inmiddels zit de keuken er alweer een jaar in. Hij bevalt super. De service is ook helemaal top. Als er ooit een nieuwe keuken komt word het er weer 1 bij Homekeukens!
Uw beoordeling van HomeKeukens

Titel Vereiste velden zijn gemarkeerd met *