Klantervaringen

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 163 ervaringen!

  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +2
  Familie Visser
  Zeer tevreden
  Wij zijn ontzettend tevreden met onze keuken. Het was even puzzelen omdat het een nieVerder lezen
  Wij zijn ontzettend tevreden met onze keuken. Het was even puzzelen omdat het een niet al te grote ruimte is, maar met uitstekende tips van onze adviseur pasten al onze wensen er toch in. Alles liep helemaal volgens schema en de keuken is professioneel geplaatst.
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +3
  Sonja Spruyt – de Deugd
  Prachtige keuken dankzij deskundig advies
  Wij hebben thuis onze nieuwe keuken uitgezocht en zo konden we hem aanpassen aan de iVerder lezen
  Wij hebben thuis onze nieuwe keuken uitgezocht en zo konden we hem aanpassen aan de inrichting van onze woonkamer. Omdat het een open keuken is, is dat erg mooi. We zijn heel goed geadviseerd, er is veel keus en het traject rond leveren en plaatsen verliep geheel volgens afspraak. Homekeukens is wat ons betreft een aanrader! Leuke bijkomstigheid: de prijs lag onder de offertes van andere keukencentra!
  Klantervaringen photo review
  Familie Pijpelink
  Zeer tevreden over de nieuwe keuken!
  We zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken!
  Ook zijn we zeer tevreden over HomekeukVerder lezen
  We zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken!

  Ook zijn we zeer tevreden over Homekeukens!!

  Het is alles prettig en correct verlopen!!!

  We bevelen u Homekeukens van harte aan !!!!
  Klantervaringen photo review
  Maja ten Berg
  Nieuwe keuken
  We hebben na 33 jaar onze keuken ingeruild voor een nieuwe, we zijn terecht gekomen bVerder lezen
  We hebben na 33 jaar onze keuken ingeruild voor een nieuwe, we zijn terecht gekomen bij Home Keukens aangereden door een kennis van ons, wat een goed bedrijf met deskundig advies die je goed adviseren , wat zijn we blij met onze keuze, alles van afbouw tot de nieuwe keuken was super, we zijn zo blij met onze nieuwe keuken, voor alles geven we jullie in dikke vette 10
  Klantervaringen photo review
  Fam. Luijendijk – de Visser
  6 sterren ! Grandioos van A tot Z
  Complete keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Door enorme ervaring en goed Verder lezen
  Complete keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Door enorme ervaring en goed kunnen luisteren heeft de verkoper ons erg goed advies en vele tips gegeven. Een complete keuken uitzoeken vergt best tijd en geduld, maar dat was geen probleem. Daardoor hebben wij echt onze droomkeuken kunnen realiseren. Best eng als een verkoper bij je binnenloopt en spontaan roept: "Welkom in de showroom van Home Keukens" terwijl je in je eigen huiskamer zit !?! Je kiest en koopt alles m.b.v. tekeningen, foto's en monsters en krijgt vervolgens een computer animatie, maar het pakte dubbel en dwars mooier uit dan wij hadden gedacht!! Ook de service is perfect en het interne team communiceert goed met elkaar waardoor je je echt klant voelt en geen nummer. Chapeau!
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +1
  Fam. Tromp (Noordeloos)
  Dik tevreden
  Wij vonden het top dat we lekker thuis onze nieuwe keuken konden uitzoeken en samenstVerder lezen
  Wij vonden het top dat we lekker thuis onze nieuwe keuken konden uitzoeken en samenstellen. We kregen goed advies en er werd goed met ons meegedacht. Afspraken werden keurig nagekomen en over de montage hebben we niets dan lof. Wij bevelen Homekeukens zeker bij iedereen aan.
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +1
  Fam . Van Rossem
  Goede keuze!
  Inmiddels staat onze keuken er drie maanden en zijn we er nog steeds heel blij mee. VVerder lezen
  Inmiddels staat onze keuken er drie maanden en zijn we er nog steeds heel blij mee. Van bestelling tot oplevering zijn we erg tevreden over de manier van werken. Goede communicatie, snelle reactie bij vragen en steeds de bereidheid om mee te denken. De keuken is in één keer helemaal compleet geleverd, er ontbrak werkelijk niets. Ook het inmeten is keurig gedaan. De monteur werkte erg precies en verraste ons door van een plank die over was een extra opbergruimte te maken in het aanrechtkastje. Waarderen we heel erg! Wij zijn erg tevreden over Home Keukens!  Fam. Van Rossem
  Klantervaringen photo review
  Peter Smit
  Algemene ervaring met HomeKeukens
  Wij zijn vol lof over HomeKeukens. De samenwerking verloopt soepel en hartelijk. NaasVerder lezen
  Wij zijn vol lof over HomeKeukens. De samenwerking verloopt soepel en hartelijk. Naast de geleverde kwaliteit vinden wij de service het meest opvallend. Werkt er iets niet naar tevredenheid, dan pakt HomeKeukens dat adequaat op. De monteur die bij ons langskwam, liet niet na breder te kijken dan de opdracht strekte. Hem viel op dat de koelkastdeur niet naar behoren hing en hij zegde prompt een nieuwe toe. Dát verbindt nog eens. Binnenkort hopen we te verhuizen. De keuze voor een keukenbedrijf was niet moeilijk. Ga zo door, HomeKeukens!
  Klantervaringen photo review
  Willem en Henriëtte de Groot
  Begin van dit jaar kan eerste huis gekocht en de keuken was aan vervanging toe! Na meVerder lezen
  Begin van dit jaar kan eerste huis gekocht en de keuken was aan vervanging toe! Na meerdere offertes te hebben gedaan bij bedrijven is het home keukens geworden! Andries Bakker gaf ons een goed gevoel bij het uitzoeken en het persoonlijke van thuis een keuken uitzoeken was ook prettig. We zijn blij met het resultaat en raden iedereen home keukens aan!
  Klantervaringen photo review
  Erwin Meerkerk
  Een keuken in een dag (of drie)...
  Nadat ik de bus van HomeKeukens verschillende keren had zien rondrijden én we besloteVerder lezen
  Nadat ik de bus van HomeKeukens verschillende keren had zien rondrijden én we besloten te verhuizen, bedacht ik dat een gesprek met HomeKeukens wel eens een goed idee kon zijn. Dat bleek niet verkeerd ingeschat! In één ochtend hadden we de hele keuken uitgezocht; dit kwam met name doordat de verkoper de moeite nam om vooral goed te luisteren naar de dingen die wij graag in de keuken wilde doen. Materiaalsoorten en kleurstijlen waren allemaal te bekijken in huis en ook de apparatuur uitzoeken verliep prima!  Ook over de montage van de keuken zelf zijn we meer dan tevreden! De monteur moest werken terwijl het bloedheet was en wijzelf ondertussen aan het verhuizen waren dus de omstandigheden waren verre van ideaal maar ondanks dat werd de keuken in recordtijd opgebouwd zonder enig gezeur! We hebben de keuken nu ruim 3 maanden in gebruik en hebben nog geen tel spijt gehad!  HomeKeukens hierbij dus warm aanbevolen!!!
  Klantervaringen photo review
  Groenendijk
  Keuken
  Geweldig goede contacten.perfekt afgewerkt en afspraken zijn nagekomen
  Klantervaringen photo review
  Chris van Stam
  Professioneel en prettig
  Van begin tot eind een goede begeleiding, prettig contact, heldere uitleg en professiVerder lezen
  Van begin tot eind een goede begeleiding, prettig contact, heldere uitleg en professionele uitvoering.

  Dank!
  Klantervaringen photo review
  Heleen
  De eerste afspraak met Andre Bakker voelde meteen goed! Er werd goed geluisterd naar Verder lezen
  De eerste afspraak met Andre Bakker voelde meteen goed! Er werd goed geluisterd naar onze wensen, wat resulteerde in een 3d ontwerp wat precies weergaf wat wij in gedachten hadden. Dit komt ongetwijfeld ook doordat Home Keukens bij je thuis komt. We zien uit naar het uiteindelijke resultaat!
  Klantervaringen photo review
  Theo en Dieneke de Jong
  Een prachtige keuken van een perfecte leverancier. Vanaf het allereerste contact tot Verder lezen
  Een prachtige keuken van een perfecte leverancier. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering perfect verlopen.

  Complimenten voor allen die dit resultaat werkelijkheid gemaakt hebben. Heel prettige omgang met allen.
  Klantervaringen photo review
  Ton en Ria Holleman. Dordrecht
  Homekeukens heeft voor ons in september 2020 een keukenrenovatie uitgevoerd op onze kVerder lezen
  Homekeukens heeft voor ons in september 2020 een keukenrenovatie uitgevoerd op onze keuken van 20 jaar oud. Zij hebben dit laten uitvoeren door de broers Goudriaan uit Dordrecht. Deze mannen met een no-nonsense mentaliteit hebben dit in 2,5 dag tot in de perfectie uitgevoerd. Dit zijn nog eens vakmensen. Chapeau!

  En Homekeukens bedankt voor de goede prijs-kwaliteit verhouding en de eerlijke behandeling.
  Klantervaringen photo review
  Jan en Nancy Hulswit
  Onlangs is André Bakker bij ons thuis geweest voor persoonlijk advies mbt een nieuwe Verder lezen
  Onlangs is André Bakker bij ons thuis geweest voor persoonlijk advies mbt een nieuwe keuken.  Wij waren positief verrast over zijn manier van werken. André luisterde oprecht naar onze wensen en ideeën en was in staat om hiermee te komen tot een keuken die volledig aan onze wensen voldeed én qua indeling vele malen beter was dan wij van te voren zelf hadden kunnen bedenken.  Binnenkort hebben wij een vervolgafspraak om tot een offerte te komen. De deal is dus nog niet gesloten maar het gevoel is goed.
  Klantervaringen photo review
  Fam. Van Pelt
  Afgelopen week een afspraak voor het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keukenVerder lezen
  Afgelopen week een afspraak voor het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken gehad. André Bakker heeft ons heel fijn en vakkundig geholpen. Hij dacht met ons mee en wist precies te creëren wat wij in in gedachten hadden. De kleurstalen in je eigen huis bekijken en beoordelen is echt een pluspunt. Je wordt precies naar jou budget vakkundig en prettig geholpen. Heel fijn ook om een scherpe prijs te betalen zonder afdingen. Je weet precies waar je aan toe bent. ECHT een aanrader!
  Klantervaringen photo review
  A. Fennema
  Weer bij HomeKeukens besteld
  Onze tweede keuken weer bij Home Keukens besteld. En opnieuw goed advies gekregen, opVerder lezen
  Onze tweede keuken weer bij Home Keukens besteld. En opnieuw goed advies gekregen, op tijd geleverd en keurig geplaatst. Verder een goede service en snel antwoord bij vragen. We bevelen Home Keukens zeker aan!
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +3
  Fam. van den Akker
  Een aandrader!
  In april door HomeKeukens onze keuken laten plaatsen, een aanrader. 2x adviserend gesVerder lezen
  In april door HomeKeukens onze keuken laten plaatsen, een aanrader. 2x adviserend gesprek aan huis gehad, verkoper neemt alle tijd voor je denkt mee, brengt eigen ideeën en ideeën van klant samen. Vakkundig, prima communicatie, alles keurig op tijd. kortom van eerste gesprek tot oplevering niets dan lof. En wij zijn trots op het eindresultaat. Kortom vermijd al die grote ketens waar je het mes op de keel gezet wordt en maak een afspraak met HomeKeukens.
  Klantervaringen photo review
  Joke Wietsma
  Fijne keuken
  Ik heb nu sinds een half jaar mijn nieuwe keuken. Ik vond het fijn dat er iemand thuiVerder lezen
  Ik heb nu sinds een half jaar mijn nieuwe keuken. Ik vond het fijn dat er iemand thuis kwam om van daaruit te kijken wat mogelijk was. Er is heel goed meegedacht met mijn wensen en het resultaat is super. De laatste paar losse eindjes werden ook naar behoren afgehandeld.
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +2
  Jan van Oeveren
  Een aanrader om bij HomeKeukens een keuken te kopen!
  Heel tevreden over de service van HomeKeukens.
  Een goede voorlichting en advies gehaVerder lezen
  Heel tevreden over de service van HomeKeukens.

  Een goede voorlichting en advies gehad.

  Vakkundige mensen, die een perfecte keuken leveren.

  Afspraken die gemaakt zijn, werden nagekomen.

  Erg tevreden met het resultaat!
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +3
  Fam. J. Versteeg
  Zeer tevreden over dit bedrijf!
  In september 2019 is door de firma HomeKeukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst. WVerder lezen
  In september 2019 is door de firma HomeKeukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf: goed informatie over de mogelijkheden, keurige offerte zonder verrassingen achteraf, klantvriendelijk, correcte en zorgvuldige levering en plaatsing. Een klacht over een lichte beschadiging aan een van de kasten is op een uiterst correcte wijze opgelost. Dit bedrijf krijgt van ons een warme douche.
  Klantervaringen photo review
  Edward Goudriaan
  Een dikke pluim
  Onlangs hebben wij een keuken gekocht via Home Keukens. Vanaf het eerste contact tot Verder lezen

  Onlangs hebben wij een keuken gekocht via Home Keukens. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de keuken en zelfs daarna heb ik echt het gevoel gehad dat er geluisterd en meegedacht werd met de klant. Tijdens het eerste bezoek bij ons thuis werd er goed gekeken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een nieuwe keuken. Nadat we al zeer snel een mooi 3D ontwerp (die we tevens met een VR bril konden bekijken) en een offerte hadden ontvangen, zijn we na een paar kleine aanpassingen snel over gegaan tot het bestellen. De levertijd was relatief kort. Voordat de keuken geplaatst werd, kwam er nog iemand langs om alles goed na te meten en door te spreken. De online omgeving waarin alle documenten zijn geplaatst, was erg handig toen ik voor de loodgieter en elektricien de leidingtekeningen nodig had. Enkele dagen voor de plaatsing werd de keuken keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd en binnen gezet. Ook op de dag van plaatsing waren de vriendelijke monteurs keurig op tijd. Alles werd netjes afgedekt en na 2 dagen hard werken, was alles gereed en werd alles netjes opgeleverd. Na enkele weken kreeg ik nog een telefoontje met de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen. Ik was helemaal verbaasd toen ik hoorde dat Home Keukens in het vierde jaar, als extra service, nog eens langs komt om een algehele check op de keuken uit te voeren. Ik kan niet anders dan Home Keukens een dikke pluim te geven en ze bij iedereen aan te bevelen.

  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +1
  Fam Van Vugt
  Tevreden!
  Een dikke 10, dat is wat Home Keukens van ons krijgt! Van begin tot het einde is alleVerder lezen

  Een dikke 10, dat is wat Home Keukens van ons krijgt! Van begin tot het einde is alles goed verlopen. Communicatie was erg goed. Het opvragen van een grotere kleurenstaal omdat wij niet konden kiezen was ook geen enkel probleem! Wij genieten nog elke dag van de keuken!

Uw beoordeling van HomeKeukens

Titel Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu