Klantervaringen

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 195 ervaringen!

 1. Klantervaringen photo review
  Hoeke
  Vaatwasser
  Onze Pelgrim vaatwasser ging kapot binnen de garantietermijn. Dit was eind december 2Verder lezen
  Onze Pelgrim vaatwasser ging kapot binnen de garantietermijn. Dit was eind december 2019.

  Het viel niet mee om contact te krijgen met de leverancier Atag/Pelgrim om een afspraak te maken om naar de vaatwasser te komen kijken. (45 minuten in de wacht en dat diverse keren) Om een lang verhaal kort te maken, monteur geweest en nog steeds een kapotte vaatwasser. Wederom gebeld en weer lang in de wacht gestaan.

  Men kwam met de mededeling dat de vaatwasser niet meer gemaakt kon worden en dat we een andere vaatwasser geleverd zouden krijgen met bijbetaling van bijna €400,-. Wij waren helemaal klaar met Atag/Pelgrim, dit omdat we dan weer vast zouden zitten aan dit bedrijf daar de service zeer slecht is . Uiteindelijk heeft Homekeukens ons een nieuwe vaatwasser geleverd van AEG.

  Wij zijn Homekeukens dankbaar voor hun uitstekende service.  Familie Hoeke
  Klantervaringen photo review
  Anton Brand
  Ideaal!
  HomeKeukens heeft echt een ideaal concept. Ze komen gewoon bij je langs en bedenken sVerder lezen
  HomeKeukens heeft echt een ideaal concept. Ze komen gewoon bij je langs en bedenken samen met jou de mooiste keuken waarbij ze eerlijk zijn over prijs. De keuken wordt ook ter plekke getekend op de laptop en op de foto's kan je zien dat ze dat dan ook waarmaken. Kortom een mooie keuken voor een mooie prijs!
  Bakker
  Prima service!
  In mei heeft Home Keukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Voor die tijd is er eeVerder lezen
  In mei heeft Home Keukens bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Voor die tijd is er een verkoper aan huis geweest en heeft ons in de keuken zelf advies gegeven. Op advies van de verkoper hebben we een aantal praktische wijzigingen aangebracht t.o.v. onze vorige keuken. Nu we de keuken een half jaar in gebruik hebben genieten we nog dagelijks van deze wijzigingen. Ook was er na een poosje iets met de magnetron. Een medewerker van Home Keuken bracht een tijdelijke magnetron totdat het probleem was opgelost. Na die tijd kwam hij hem ook weer ophalen. Prima service dus!

  We kunnen deze manier van een keuken kopen echt iedereen aanbevelen!
Uw beoordeling van HomeKeukens

Titel