Papendrecht

 1. Home
 2. Referenties
 3. Keukens
 4. Papendrecht
Stijl: Modern
Vorm: Keuken met eiland
Prijsklasse: €8.000-€15.000
Klanten geven ons een 9,4!
Nog steeds genieten we van onze nieuwe keuken!

“Na positieve berichten zelf ook Home Keukens ingeschakeld en we zijn zeker niet teleurgesteld! Het is heel fijn om in je eigen omgeving de keuken samen te stellen met goede adviezen. De levering, plaatsing en nazorg gewoon top! Wij bevelen Home Keukens zeker aan!”

In combinatie met hout


Deze keuken is zwart in combinatie met hout: helemaal de trend van nu. De keuken is volledig greeploos. De robuuste gaskookplaat van ATAG is gemonteerd op het houtlook werkblad. Boven de gaskookplaat hangt een afzuigkap van het merk Pelgrim.

De oven is strak gemonteerd in de kast. In het kookeiland is een stekkerblok ingebouwd. De kleur van de afzuigkap en de kraan steekt mooi af tegen de rest van de keuken.


  Hoeveel kost deze keuken?

  Benieuwd naar de exacte prijs van deze keuken en de gebruikte materialen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Wij zullen dan contact met u opnemen.

  Kennismaken met onze unieke formule!


  Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.


   Velden met een * zijn verplicht.

   Bekijk de andere projecten


   Hendrik Ido Ambacht

   Ridderkerk

   Nieuw Lekkerland

   Rhoon

   Menu