Ridderkerk

 1. Home
 2. Referenties
 3. Keukens
 4. Ridderkerk
Stijl: Modern
Vorm: Hoekkeuken, Keuken met eiland
Prijsklasse: €15.000+
Klanten geven ons een 9,4!
Nog steeds genieten we van onze nieuwe keuken!

“Na positieve berichten zelf ook Home Keukens ingeschakeld en we zijn zeker niet teleurgesteld! Het is heel fijn om in je eigen omgeving de keuken samen te stellen met goede adviezen. De levering, plaatsing en nazorg gewoon top! Wij bevelen Home Keukens zeker aan!”

Greeploze keuken


De combinatie tussen wit, zwart en hout staat erg mooi. Het betreft een greeploze keuken. In de hoge kast die in de muur is ingebouwd, zijn 2 ovens van het merk ATAG gemonteerd. De robuuste gaskookplaat van ATAG is een blikvanger in deze keuken.

Er kunnen stoeltjes onder de bar geplaatst worden zodat er gezellig plaatsgenomen kan worden aan het werkblad. De afzuigkap is weggewerkt in de koof waardoor het ruimtelijk blijft.


  Hoeveel kost deze keuken?

  Benieuwd naar de exacte prijs van deze keuken en de gebruikte materialen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Wij zullen dan contact met u opnemen.

  Kennismaken met onze unieke formule!


  Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.


   Velden met een * zijn verplicht.

   Bekijk de andere projecten


   Hendrik Ido Ambacht

   Ridderkerk

   Nieuw Lekkerland

   Rhoon

   Menu