Zwijndrecht

 1. Home
 2. Referenties
 3. Keukens
 4. Zwijndrecht
Stijl: Modern
Vorm: Rechte keuken
Prijsklasse: €8.000-€15.000
Klanten geven ons een 9,4!
Nog steeds genieten we van onze nieuwe keuken!

“Na positieve berichten zelf ook Home Keukens ingeschakeld en we zijn zeker niet teleurgesteld! Het is heel fijn om in je eigen omgeving de keuken samen te stellen met goede adviezen. De levering, plaatsing en nazorg gewoon top! Wij bevelen Home Keukens zeker aan!”

Strak, recht en praktisch


Deze keuken typeert zich door een strak lijnenspel aan beide kanten van deze parallelopstelling. De combinatie van witte fronten en RVS greeplijsten geeft deze keuken een moderne uitstraling. Door gebruik te maken van binnenlades in zowel lades onder het werkblad, als in de hoge voorraadkasten heeft deze keuken veel praktische opbergruimte. De langwerpige klep- bovenkasten maken het geheel compleet!


  Hoeveel kost deze keuken?

  Benieuwd naar de exacte prijs van deze keuken en de gebruikte materialen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Wij zullen dan contact met u opnemen.

  Kennismaken met onze unieke formule!


  Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.


   Velden met een * zijn verplicht.

   Bekijk de andere projecten


   Vlaardingen

   Hendrik Ido Ambacht

   Ridderkerk

   Nieuw Lekkerland

   Menu