Medewerker Harmke is met een headset op aan het bellen
Harmke

Ik sta u graag te woord!

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur

Telefoon

Bereikbaar van 9.00 – 17.00
(085) 10 44 552

E-mail

U krijgt z.s.m. reactie!
info@homekeukens.nl

Adres

Dokwerkerstraat 1
2984 BJ Ridderkerk

Veelgestelde vragen

Over HomeKeukens


Het begon allemaal in 2012. De financiële crisis bracht ons op het idee om het helemaal anders te gaan doen. Geen dure showrooms en daarmee hoge kosten, maar advies bij klanten thuis. Sinds de start zorgen we zo voor scherpe prijzen, maximaal advies en gemak voor onze klanten. Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het hele logistieke proces voortaan in eigen beheer uitgevoerd.

Door toenemende drukte worden er steeds meer nieuwe mensen aangenomen. Monteurs, orderverwerkers, verkoopadviseurs, maar denk hierbij ook aan een magazijnman, telefoniste, servicemedewerker, vrachtwagenchauffeur en een extra werkvoorbereider. De aanhoudende groei van HomeKeukens vraagt onder andere uitbreiding van het eigen montageteam. Naast het aantrekken van ervaren monteurs start HomeKeukens medio 2021 met het zelf trainen en opleiden van allround keukenmonteurs. Dit vindt plaats in samenwerking met erkende opleidingsinstituten én in onze eigen trainingsruimte waar praktijk opdrachten kunnen worden uitgevoerd.

De adviseur van Homekeukens komt met de showroombus bij u thuis langs om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen
Een man en een vrouw lunchen aan het kookeiland met zitruimte en kookruimte met een geïntegreerde glazen kookplaat

Onze pluspunten


Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!

We hebben een uitgebreid assortiment van zowel Duitse als Nederlandse leveranciers. Hiermee hebben we ongekende mogelijkheden en vertalen we ook uw wensen naar een prachtig ontwerp.

We doen graag zaken op basis van vertrouwen. Om die reden hoeft u geen aanbetaling te doen bij opdracht voor uw nieuwe keuken!

U krijgt altijd een realistische 3D weergave van uw nieuwe keuken!