In 7 stappen naar uw nieuwe keuken!

Stap 1

Maak een afspraak


U kunt hier uw afspraak maken of bel ons op 085-1044552. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Stap 2

Wij komen naar u toe


Wij komen met onze mobiele showroom bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Omdat wij uw ruimte zelf opnemen kunnen we u maximaal adviseren over de mogelijkheden. We nemen alle materialen mee zodat we ter plekke de juiste keuzes kunnen maken.

Stap 4

Bestellen van uw keuken


Zodra de opdracht definitief is gaan we aan de slag. Uw ruimte wordt nogmaals ingemeten en de orderverwerkers maken de bestelling compleet. U krijgt inloggegevens van uw eigen online omgeving om zo de status van uw keuken te volgen.

Stap 3

Ontwerp van uw keuken


Aan de hand van de gemaakte keuzes denken we samen na over een mooi en praktisch ontwerp. Alles wordt direct 3D ingetekend zodat u een goed beeld krijgt van hoe alles eruit gaat zien.

Stap 5

Uw keuken wordt thuis geleverd


Na binnenkomst en controle van uw keuken in ons magazijn wordt alles via onze eigen logistiek bij u thuis geleverd. Het opbouwen kan beginnen!

Stap 6

Uw keuken wordt gemonteerd


Ons eigen montage team komt uw keuken monteren en zorgen voor een gebruiksklare oplevering.

Stap 8

Enthousiast geworden?


Ook enthousiast geworden en op zoek naar een nieuwe keuken? Nodig ons dan uit en we denken graag met u mee!

Stap 7

Oplevering en garantie


Nadat uw keuken is opgeleverd begint het grote genieten. Mocht er in de jaren die volgen iets mankeren aan de keuken, neem dan contact met ons op. U heeft tenslotte niet voor niets 5 jaar volledige garantie.

Pluspunten


Advies aan huis

Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Breed assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment van zowel Duitse als Nederlandse leveranciers. Hiermee hebben we ongekende mogelijkheden en vertalen we ook uw wensen naar een prachtig ontwerp.

Scherpe prijzen

Door ons concept van maatwerkadvies aan huis, zijn wij gegarandeerd scherp. Geen showroom, dat scheelt!

Geen aanbetaling

We doen graag zaken op basis van vertrouwen. Om die reden hoeft u geen aanbetaling te doen bij opdracht voor uw nieuwe keuken!

Alles in eigen beheer

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

Unieke servicecheck

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!

Netto prijzen

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

3D-weergave

U krijgt altijd een realistische 3D weergave van uw nieuwe keuken!

Op zoek naar inspiratie?


Witte keuken met komgreep

Zwarte keuken met wit werkblad

Moderne houtlook keuken

Witte landelijke keuken

Kennis maken met onze unieke formule


Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.