De werkwijze van HomeKeukens


1. Wij komen naar u toe!

De plek waar uw nieuwe keuken komt

2. U kiest de materialen

Waarmee wij ter plekke het 3D-ontwerp maken

3. Wij monteren uw keuken

En staan ook na de oplevering garant voor keukenplezier

HomeKeukens mijlpalen

De start

2012 – September

Het begon allemaal in 2012. De financiële crisis bracht ons op het idee om het helemaal anders te gaan doen. Geen dure showrooms en daarmee hoge kosten, maar advies bij klanten thuis. Sinds de start zorgen we zo voor scherpe prijzen, maximaal advies en gemak voor onze klanten. De unieke werkwijze en sterke start zijn in 2013 beloont met de titel ‘ING starter van de maand’

Verhuizen naar Ridderkerk

2014

Door de vliegende start wordt onze huisvesting in Oud Alblas al snel te klein. We verhuizen daarom naar een ruime locatie in Ridderkerk. Dankzij de centrale ligging van Ridderkerk kunnen we ons werkgebied flink vergroten.

Winnaar FD Gazelle

2016 & 2017 – November

2 jaar op rij mogen we de FD Gazelle in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de snelste groeiers van Nederland.

Logistiek in eigen beheer

2015 – Februari

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het hele logistieke proces voortaan in eigen beheer uitgevoerd. Met de aanschaf van een eigen vrachtwagen wordt het logistieke proces een stuk efficiënter ingericht.

5 Jarig bestaan

2017 – September

HomeKeukens bestaat alweer 5 jaar. We vieren deze mijlpaal door met alle collega’s rondvluchten boven Nederland te maken. We zijn deze dag letterlijk ‘in de wolken’!

Verhuizing naar nieuw pand

2018 – Maart

Om de voortdurende groei te kunnen huisvesten verhuizen we opnieuw. Dit keer 100 meter verder, naar een nieuw pand aan de Dokwerkerstraat. Een flinke verbouwing resulteert in een schitterend kantoor waar alle collega’s zich elke dag inzetten om klanten blij te maken.

Onze partners & leveranciers


Groei naar 15 mensen

2019 – November

Door toenemende drukte worden er steeds meer nieuwe mensen aangenomen. Monteurs, orderverwerkers, verkoopadviseurs, maar denk hierbij ook aan een magazijnman, telefoniste, servicemedewerker, vrachtwagenchauffeur en een extra werkvoorbereider.

Start interne montage opleiding

2021 – November

De aanhoudende groei van HomeKeukens vraagt onder andere uitbreiding van het eigen montageteam. Naast het aantrekken van ervaren monteurs start HomeKeukens medio 2021 met het zelf trainen en opleiden van allround keukenmonteurs. Dit vindt plaats in samenwerking met erkende opleidingsinstituten én in onze eigen trainingsruimte waar praktijk opdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Pluspunten


Advies aan huis

Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Breed assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment van zowel Duitse als Nederlandse leveranciers. Hiermee hebben we ongekende mogelijkheden en vertalen we ook uw wensen naar een prachtig ontwerp.

Unieke servicecheck

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!

Geen aanbetaling

We doen graag zaken op basis van vertrouwen. Om die reden hoeft u geen aanbetaling te doen bij opdracht voor uw nieuwe keuken!

Alles in eigen beheer

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

3D-weergave

U krijgt altijd een realistische 3D weergave van uw nieuwe keuken!

Netto prijzen

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

Enthousiast geworden?

Wij komen graag bij u langs om uw opties te bespreken!