De werkwijze van HomeKeukens


1. Wij komen naar u toe!

De plek waar uw nieuwe keuken komt

2. U kiest de materialen

Waarmee wij ter plekke het 3D-ontwerp maken

3. Wij monteren uw keuken

En staan ook na de oplevering garant voor keukenplezier

HomeKeukens mijlpalen

De start

2012 – September

Het begon allemaal in 2012. De financiële crisis bracht ons op het idee om het helemaal anders te gaan doen. Geen dure showrooms en daarmee hoge kosten, maar advies bij klanten thuis. Sinds de start zorgen we zo voor scherpe prijzen, maximaal advies en gemak voor onze klanten. De unieke werkwijze en sterke start zijn in 2013 beloont met de titel ‘ING starter van de maand’

Verhuizen naar Ridderkerk

2014

Door de vliegende start wordt onze huisvesting in Oud Alblas al snel te klein. We verhuizen daarom naar een ruime locatie in Ridderkerk. Dankzij de centrale ligging van Ridderkerk kunnen we ons werkgebied flink vergroten.

Winnaar FD Gazelle

2016 & 2017 – November

2 jaar op rij mogen we de FD Gazelle in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de snelste groeiers van Nederland.

Logistiek in eigen beheer

2015 – Februari

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het hele logistieke proces voortaan in eigen beheer uitgevoerd. Met de aanschaf van een eigen vrachtwagen wordt het logistieke proces een stuk efficiënter ingericht.

5 Jarig bestaan

2017 – September

HomeKeukens bestaat alweer 5 jaar. We vieren deze mijlpaal door met alle collega’s rondvluchten boven Nederland te maken. We zijn deze dag letterlijk ‘in de wolken’!

Verhuizing naar nieuw pand

2018 – Maart

Om de voortdurende groei te kunnen huisvesten verhuizen we opnieuw. Dit keer 100 meter verder, naar een nieuw pand aan de Dokwerkerstraat. Een flinke verbouwing resulteert in een schitterend kantoor waar alle collega’s zich elke dag inzetten om klanten blij te maken.

Onze partners & leveranciers


Groei naar 15 mensen

2019 – November

Door toenemende drukte worden er steeds meer nieuwe mensen aangenomen. Monteurs, orderverwerkers, verkoopadviseurs, maar denk hierbij ook aan een magazijnman, telefoniste, servicemedewerker, vrachtwagenchauffeur en een extra werkvoorbereider.

Start interne montage opleiding

2021 – November

De aanhoudende groei van HomeKeukens vraagt onder andere uitbreiding van het eigen montageteam. Naast het aantrekken van ervaren monteurs start HomeKeukens medio 2021 met het zelf trainen en opleiden van allround keukenmonteurs. Dit vindt plaats in samenwerking met erkende opleidingsinstituten én in onze eigen trainingsruimte waar praktijk opdrachten kunnen worden uitgevoerd.

Pluspunten


Advies aan huis

Wij komen naar u toe, naar de plek waar de nieuwe keuken komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Breed assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment van zowel Duitse als Nederlandse leveranciers. Hiermee hebben we ongekende mogelijkheden en vertalen we ook uw wensen naar een prachtig ontwerp.

3D- en VR-weergave

U krijgt altijd een realistische 3D weergave van uw nieuwe keuken. Zelfs uw keuken in Virtual Reality bekijken behoort tot de mogelijkheden!

Geen aanbetaling

We doen graag zaken op basis van vertrouwen. Om die reden hoeft u geen aanbetaling te doen bij opdracht voor uw nieuwe keuken!

Alles in eigen beheer

Het hele keukentraject voeren we uit met onze eigen vakmensen. Van verkoop en bestellen, tot logistiek en montage. Door alle facetten in eigen hand te houden staan we garant voor langdurig keukenplezier!

Unieke servicecheck

U krijgt bij ons 5 jaar garantie op uw keuken. Voor het verstrijken van deze garantie termijn voeren wij onze unieke servicecheck uit. Wij noemen dit de APK voor de keuken. Zo bent u verzekerd van degelijke kwaliteit!

Netto prijzen

U krijgt direct de scherpste netto prijs. Montage, service en 5 jaar garantie zijn allemaal inclusief. Zo heeft u geen onverwachte kosten. Wel zo duidelijk!

Scherpe prijzen

Door ons concept van maatwerkadvies aan huis, zijn wij gegarandeerd scherp. Geen showroom, dat scheelt!

Over HomeKeukens


Een andere kijk op klanten. Dat is het uitgangspunt dat HomeKeukens hanteert in de keukenbranche anno nu. Een andere kijk op klanten en daarmee op showrooms, betaalbaarheid en service. We stellen klanttevredenheid centraal, waardoor een nieuwe aanpak is ontstaan: persoonlijk keukenadvies in uw thuisomgeving. Volgens ons het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt. Omdat we alles voor uw toekomstige keuken bij ons hebben, wordt uw woning onze showroom. Onze showrooms vindt u dan ook in Rotterdam, Kollum, Hengelo, en in alle andere 2.501 woonplaatsen in Nederland die daartussen liggen. Dat levert iets op. Want geen showroom, dat scheelt.

Bijzonder gewoon

Een bijzondere aanpak? Wat ons betreft niet. Wij vinden het namelijk heel gewoon dat onze klanten centraal staan. Commercieel verhaal? Wij noemen het liever een ‘bijzonder gewone’ benadering, want thuis belangrijke keuzes maken is de normaalste zaak van de wereld. En met die no-nonsense houding gingen we, in 2012, enthousiast van start. Het resultaat mag er zijn. Wat wij ‘bijzonder gewoon’ vinden, zien onze klanten als ‘gewoon bijzonder’. Ze kozen allemaal voor het gemak, de kwaliteit en service van HomeKeukens.

Wat kunnen wij daar zelf nog meer over zeggen? Juist, niets. Leest u daarom de ervaringen van onze klanten maar eens. En wie weet, bent u de volgende die deze ervaring deelt. Graag brengen we u binnenkort een bezoek en maken we van uw woning onze showroom. Meer weten? Neem contact met ons op.

Menu