Een andere kijk op klanten. Dat is het uitgangspunt dat Home Keukens hanteert in de keukenbranche anno nu. Een andere kijk op klanten en daarmee op showrooms, betaalbaarheid en service. We stellen klanttevredenheid centraal, waardoor een nieuwe aanpak is ontstaan: persoonlijk keukenadvies in uw thuisomgeving. Volgens ons het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt. Omdat we alles voor uw toekomstige keuken bij ons hebben, wordt uw woning onze showroom. Onze showrooms vindt u dan ook in Rotterdam, Kollum, Hengelo, en in alle andere 2.501 woonplaatsen in Nederland die daartussen liggen. Dat levert iets op. Want geen showroom, dat scheelt.

Bijzonder gewoon

Een bijzondere aanpak? Wat ons betreft niet. Wij vinden het namelijk heel gewoon dat onze klanten centraal staan. Commercieel verhaal? Wij noemen het liever een ‘bijzonder gewone’ benadering, want thuis belangrijke keuzes maken is de normaalste zaak van de wereld. En met die no-nonsense houding gingen we, in 2012, enthousiast van start. Het resultaat mag er zijn. Wat wij ‘bijzonder gewoon’ vinden, zien onze klanten als ‘gewoon bijzonder’. Ze kozen allemaal voor het gemakvertrouwenkwaliteitservicevoordeel en daarmee voor het complete aanbod van Home Keukens.

Klantenervaringen

Wat kunnen wij daar zelf nog meer over zeggen? Juist, niets. Leest u daarom de ervaringen van onze klanten maar eens. En wie weet, bent u de volgende die deze ervaring deelt. Graag brengen we u binnenkort een bezoek en maken we van uw woning onze showroom. Meer weten? Neem contact met ons op.

Klantervaringen lezen

Kernwaarden

De 6 kernwaarden waar wij voor staan!