Huiselijke keuken voor zorginstellingen

Keukens voor kleinschalig wonen

Als geen ander begrijpen wij dat huiselijke keukens een warme en vertrouwde omgeving bevorderen, wat essentieel is voor het welzijn van bewoners. Daarnaast is het belangrijk dat het personeel ergonomisch blijft werken, zodat ook het welzijn van het personeel geoptimaliseerd wordt. Of u nu actief bent in de ouderenzorg, begeleid wonen of werkt op een ziekenhuisafdeling wij bieden maatkeukens die voldoen aan de unieke behoeften van uw zorginstelling.

  1. Home
  2. Inspiratie
  3. Huiselijke keuken voor zorginstellingen

Huiselijke keukens voor zorginstellingen

In kleinschalige zorginstellingen waar bewoners niet geleefd worden, maar betrokken worden en blijven bij alle dagelijkse activiteiten, klusjes en het huishouden, is een huiselijke keuken onmisbaar. Van koken voor en met cliënten tot gezamenlijk afwassen: op elk moment van de dag is een keuken dé plek om bewoners zich thuis te laten voelen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk de keuken kan zijn, ongeacht of het gaat om jongeren die begeleid wonen of een gesloten afdeling in de ouderenzorg. Uiteraard zorgen wij er in overleg met u voor dat de keuken aan verschillende veiligheidsmaatregelen voldoet, zodat de bewoners niet zomaar in alle lades en kastjes kunnen en zowel kookgerei als ingrediënten op een verantwoorde manier opgeborgen kunnen worden.

Afdelingskeuken ziekenhuis, bejaardenhuis en verzorgingshuis

Ongeacht wat de soort zorginstelling is of op welke afdeling er een keuken nodig is, de zorg staat geen moment stil. Het is dan ook niet verwonderlijk dat afdelingskeukens in ziekenhuizen, bejaardentehuizen en verzorgingshuizen van alle gemakken moet zijn voorzien. Een kop koffie voor het personeel, eten bereiden samen met cliënten of bezoekers zich welkom laten voelen met een lekker hapje en drankje: de afdelingskeukens worden dag en nacht intensief gebruikt. Dankzij de kleinschaligheid en de knusse uitstraling van deze keukens, blijft de huiselijke sfeer behouden en zal het thuisgevoel behouden blijven.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit in ontwerp, materialen en vakmanschap. Dit is dan ook terug te zien in de combinatie van huiselijkheid, effectiviteit en gemak in al onze afdelingskeukens. Ongeacht of het gaat om een kleinschalige zorgwoning, een ziekenhuisafdeling, of begeleid wonen, het gevoel van rust, huiselijkheid en gezelligheid staat centraal in al onze keukens.

Kleinschalige keuken voor zorginstellingen? Ontdek de mogelijkheden!

Klaar om de ideale huiselijke keuken te creëren die perfect aansluit bij de behoeften van uw werknemers en cliënten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek!

Bekijk ook alle keukentips!


Niets gevonden.

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad