Keukenontwerp aan huis

Nieuwe keuken op maat laten maken

De keuken is het hart van uw woning. Spelletjesavonden met het gezin, brunchen met vrienden en familie, bijkletsen onder het genot van een lekker drankje of minder leuke dagen delen tijdens een kop thee: het gebeurt allemaal in uw keuken.

Het is dan ook belangrijk dat uw keuken voldoet aan al uw wensen en past bij uw woonstijl. Om hier zeker van te zijn, komt onze keukenexpert graag bij u langs op locatie. Doordat onze expert bij u aan huis komt met onze showroombus, kan het perfecte keukenontwerp gemaakt worden. U wordt bij het gehele proces betrokken, waardoor u zeker weet dat al uw wensen besproken worden en de ruimte optimaal benut wordt. Het maakt niet uit welke stijl keuken uw voorkeur heeft of hoe groot uw wensen zijn, bij HomeKeukens maken wij uw droomkeuken op maat!

 

  1. Home
  2. Onze keukentips
  3. Keukenontwerp aan huis

Keuken ontwerpen en keukenadvies aan huis!

Op de afgesproken datum en tijd, zullen wij bij u thuis langskomen met onze mobiele showroom. Doordat wij de ruimte persoonlijk zullen opnemen, kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Onze keukenexpert komt met de showroom komt naar u toe, waardoor alle materialen en kleurcombinaties ter plekke bekeken kunnen worden. Onze expert inventariseert al uw wensen en adviseert u bij het maken van de juiste keuzes. Samen met u bespreken wij alle opties en mogelijkheden, met één gezamenlijk doel: uw droomkeuken ontwerpen!

Zelf uw keuken samenstellen

Een keuken zelf samenstellen biedt diverse voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat de keuken volledig afgestemd is op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kunt namelijk zelf de materialen, kleuren, apparatuur en nog veel meer kiezen, waardoor uw keuken volledig naar eigen wens ontworpen en ingedeeld kan worden. Daarnaast zorgt het op locatie samenstellen van uw keuken ervoor dat de keuken aangepast wordt aan de beschikbare ruimte. Hierdoor zal de vorm en indeling van de keuken perfect in de beschikbare ruimte passen, waardoor jarenlang optimaal kunt genieten in uw keuken.

Maatwerkkeuken: 1 op 1 keukenontwerp aan huis

Bij het ontwerpen van uw maatwerkkeuken kijken wij samen met u naar onder andere alle keukentrends en uw persoonlijke voorkeuren. Niet alleen zorgen wij voor een keuken die volledig aangepast is aan uw woonstijl en de beschikbare ruimte, maar wij houden ook rekening met het feit dat uw keuken functioneel in gebruik moet zijn.

Benieuwd naar een greep uit onze opgeleverde keukens? Bekijk dan onze onze keukens en doe inspiratie op uit de vele ontwerpen!

Nieuwe keuken inclusief montage

Zodra u tevreden bent met het ontwerp van uw nieuwe keuken, gaan wij gelijk voor u aan de slag. Uw nieuwe keuken is altijd inclusief montage door ons ervaren montageteam. Het is vanzelfsprekend dat u benieuwd bent wat de status is van uw keuken en daarom krijgt u inloggegevens van uw eigen online omgeving. Wanneer de keuken bij is geleverd, zullen wij eerst alle onderdelen controleren. Hierdoor komen zowel u als onze monteurs niet voor verassingen te staan bij het monteren van uw keuken. Onze monteurs zullen uw keuken vakkundig monteren en afwerken. Zo hoeft u alleen nog maar optimaal te genieten van uw keuken!

Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van het beste keukenadvies!

Bekijk ook alle keukentips!


Design keuken

Landelijke keuken

Luxe keuken

Moderne keuken

Op zoek naar keukeninspiratie?


Klassiek landelijke keuken

Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front