Keukens voor kantoren

Huiselijke keukens voor kantoren

De lunch klaarmaken, koffiezetten of de vrijdagmiddagborrel voorbereiden: werknemers brengen heel wat tijd door in de keuken. Niet voor niets is een keuken met alle benodigde voorzieningen een must voor op kantoor. Onderlinge connecties, tevredenheid en ontspanning zijn slechts enkele van de belangrijkste factoren die een keuken op kantoor met zich meebrengt.

  1. Home
  2. Inspiratie
  3. Keukens voor kantoren

Kantoor: pantry of keukenblok

Bestaat het kantoor uit verschillende verdiepingen en is een volledige keuken op elke verdieping overbodig? Of is er geen ruimte voor een complete keuken, maar is er wel behoefte aan de basisbehoeften om eten en drinken te kunnen pakken? Kies dan voor een kantoor pantry!

Een pantry is eigenlijk een kleine, eenvoudige keuken welke voorzien is van de noodzakelijke keukenapparatuur, zoals een kraan met spoelbak, koelkast koffiezetapparaat, waterkoker en een magnetron. In tegenstelling tot een volledige keuken is een pantry meestal ontworpen voor eenvoudig gebruik en gemak, en bevat doorgaans geen ingewikkelde kookapparatuur zoals fornuizen of ovens. De pantry is dan ook ingericht op het bereiden van eenvoudige maaltijden, het opslaan van snacks en het voorzien in basisbehoeften, zoals koffie en thee.

Kitchenette kantoor

Net als een pantry, is een kitchenette een kleine keuken. Het verschil zit erin dat een kitchenette nog net wat uitgebreider is dan een pantry. Een kitchenette bevat namelijk ook vaak een kleine, eenvoudige kookruimte. Uiteraard zijn de basisvoorzieningen zoals een speolbak, een kleine koelkast en een magnetron ook aanwezig. Een kitchenette biedt meer mogelijkheden voor het bereiden van eenvoudige maaltijden en kan gezien worden als een tussenoplossing tussen een eenvoudige voorraadkast en een volledige keuken.

Kantoor keuken ontwerpen?

Weet u al wat de geschikte oplossing is voor op kantoor of wilt u liever meer informatie over alle mogelijkheden? Onze keukenexperts staan voor klaar om u te begeleiden en adviseren, zodat de beste oplossing gerealiseerd kan worden. We helpen u bij het selecteren van de juiste materialen, het creëren van een ergonomische indeling en het maken van stijlvolle keuzes die bij uw visie passen.

Plan vandaag nog een afspraak met één van onze keukenadviseurs en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het creëren van de perfecte kantoorkeuken met huiselijke sfeer!

Bekijk ook alle keukentips!


Niets gevonden.

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad