Klantervaringen

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 107 ervaringen!

  Klantervaringen photo review
  Fam. Luijendijk – de Visser
  6 sterren ! Grandioos van A tot Z
  Complete keuken aangeschaft vo...
  Complete keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Door enorme ervaring en goed kunnen luisteren heeft de verkoper ons erg goed advies en vele tips gegeven. Een complete keuken uitzoeken vergt best tijd en geduld, maar dat was geen probleem. Daardoor hebben wij echt onze droomkeuken kunnen realiseren. Best eng als een verkoper bij je binnenloopt en spontaan roept: "Welkom in de showroom van Home Keukens" terwijl je in je eigen huiskamer zit !?! Je kiest en koopt alles m.b.v. tekeningen, foto's en monsters en krijgt vervolgens een computer animatie, maar het pakte dubbel en dwars mooier uit dan wij hadden gedacht!! Ook de service is perfect en het interne team communiceert goed met elkaar waardoor je je echt klant voelt en geen nummer. Chapeau!
  Klantervaringen photo review
  Jan en Nancy Hulswit
  Onlangs is André Bakker bij on...
  Onlangs is André Bakker bij ons thuis geweest voor persoonlijk advies mbt een nieuwe keuken.  Wij waren positief verrast over zijn manier van werken. André luisterde oprecht naar onze wensen en ideeën en was in staat om hiermee te komen tot een keuken die volledig aan onze wensen voldeed én qua indeling vele malen beter was dan wij van te voren zelf hadden kunnen bedenken.  Binnenkort hebben wij een vervolgafspraak om tot een offerte te komen. De deal is dus nog niet gesloten maar het gevoel is goed.
  Klantervaringen photo review
  Familie Pijpelink
  Zeer tevreden over de nieuwe keuken!
  We zijn zeer tevreden over de ...
  We zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken!

  Ook zijn we zeer tevreden over Homekeukens!!

  Het is alles prettig en correct verlopen!!!

  We bevelen u Homekeukens van harte aan !!!!
  Klantervaringen photo review
  Fam. Van Pelt
  Afgelopen week een afspraak vo...
  Afgelopen week een afspraak voor het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken gehad. André Bakker heeft ons heel fijn en vakkundig geholpen. Hij dacht met ons mee en wist precies te creëren wat wij in in gedachten hadden. De kleurstalen in je eigen huis bekijken en beoordelen is echt een pluspunt. Je wordt precies naar jou budget vakkundig en prettig geholpen. Heel fijn ook om een scherpe prijs te betalen zonder afdingen. Je weet precies waar je aan toe bent. ECHT een aanrader!
  Klantervaringen photo review
  A. Fennema
  Weer bij HomeKeukens besteld
  Onze tweede keuken weer bij Ho...
  Onze tweede keuken weer bij Home Keukens besteld. En opnieuw goed advies gekregen, op tijd geleverd en keurig geplaatst. Verder een goede service en snel antwoord bij vragen. We bevelen Home Keukens zeker aan!
  Klantervaringen photo review
  Maja ten Berg
  Nieuwe keuken
  We hebben na 33 jaar onze keuk...
  We hebben na 33 jaar onze keuken ingeruild voor een nieuwe, we zijn terecht gekomen bij Home Keukens aangereden door een kennis van ons, wat een goed bedrijf met deskundig advies die je goed adviseren , wat zijn we blij met onze keuze, alles van afbouw tot de nieuwe keuken was super, we zijn zo blij met onze nieuwe keuken, voor alles geven we jullie in dikke vette 10
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +2
  van Bezooijen
  perfect!! aanrader!
  het kopen van de keuken bij ho...
  het kopen van de keuken bij home keukens raden we bij anderen zeker aan! vooral de snelle levering en het zetten van de keuken gebeurde zeer zorgvuldig en professioneel het resultaat is geweldig!
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +2
  Familie Visser
  Zeer tevreden
  Wij zijn ontzettend tevreden m...
  Wij zijn ontzettend tevreden met onze keuken. Het was even puzzelen omdat het een niet al te grote ruimte is, maar met uitstekende tips van onze adviseur pasten al onze wensen er toch in. Alles liep helemaal volgens schema en de keuken is professioneel geplaatst.
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +3
  Sonja Spruyt – de Deugd
  Prachtige keuken dankzij deskundig advies
  Wij hebben thuis onze nieuwe k...
  Wij hebben thuis onze nieuwe keuken uitgezocht en zo konden we hem aanpassen aan de inrichting van onze woonkamer. Omdat het een open keuken is, is dat erg mooi. We zijn heel goed geadviseerd, er is veel keus en het traject rond leveren en plaatsen verliep geheel volgens afspraak. Homekeukens is wat ons betreft een aanrader! Leuke bijkomstigheid: de prijs lag onder de offertes van andere keukencentra!
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  Klantervaringen photo review
  +3
  Fam. van den Akker
  Een aandrader!
  In april door HomeKeukens onze...
  In april door HomeKeukens onze keuken laten plaatsen, een aanrader. 2x adviserend gesprek aan huis gehad, verkoper neemt alle tijd voor je denkt mee, brengt eigen ideeën en ideeën van klant samen. Vakkundig, prima communicatie, alles keurig op tijd. kortom van eerste gesprek tot oplevering niets dan lof. En wij zijn trots op het eindresultaat. Kortom vermijd al die grote ketens waar je het mes op de keel gezet wordt en maak een afspraak met HomeKeukens.
  Klantervaringen photo review
  Joke Wietsma
  Fijne keuken
  Ik heb nu sinds een half jaar ...
  Ik heb nu sinds een half jaar mijn nieuwe keuken. Ik vond het fijn dat er iemand thuis kwam om van daaruit te kijken wat mogelijk was. Er is heel goed meegedacht met mijn wensen en het resultaat is super. De laatste paar losse eindjes werden ook naar behoren afgehandeld.
  Klantervaringen photo review
  Jan en Mary van Mourik
  In één keer goed!
  Een maand geleden heeft HomeKe...
  Een maand geleden heeft HomeKeukens onze nieuwe keuken geplaatst. Het is een prachtige, landelijk, grijsgroene, keuken geworden.

  Wij hebben geen standaard keuken. Wij wonen namelijk in een oud dijkhuis van voor 1835. Ons huis kent veel hoekjes en heeft scheve muren.

  Het inmeten was topwerk! Bij het plaatsen zat de aanrecht, die uit drie stukken en veel hoeken bestaat, in één keer goed!

  En dat was niet het enige.

  Na drie dagen hard werken, waarbij er veel moeilijkheden overwonnen moesten worden en waaronder het humeur van monteur Berry niet leed, was de klus dan ook in één keer geklaard! En zo netjes! Echt een top monteur!

  Een externe meubelmaker leverde daarna de wanddecoratie.

  We genieten elke dag van onze prachtige en gezellige keuken.

  Zo genieten we van de composiet aanrecht met de grote gootsteen die taps toeloopt naar het putje. Met gemak past er nu een emmer onder de kraan.

  Enige minpunt was dat ik (voor de zekerheid), meerdere keren bij de concurrenten ging kijken om tot een uiteindelijke keuze te komen van materialen en apparaten.

  Prettig van HomeKeukens was dat ik een monster toegestuurd kreeg met de kleur van de kastjes, zodat ik de juiste kleur verf voor de wanddecoratie, schouw, muren, deuren en balken kon uitzoeken.

  Naderhand hebben verschillende personen gebeld met de vraag of alles naar ons zin was.

  Kortom:

  • Goede kwaliteit keuken

  • Vriendelijk personeel

  • Goede afspraken

  • Vakman voor het inmeten

  • Vakman van een monteur

  • Goede nazorg
Uw beoordeling van HomeKeukens

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu
Klantervaringen