3D keukenontwerp aan huis

Kookeiland industriële keuken met uniek werkblad

  1. Home
  2. Onze keukentips
  3. 3D keukenontwerp aan huis

Keuken ontwerpen in 3D: realistische weergave

Kiest u voor een landelijke keuken, moderne keuken of een industriële keuken? En welke materialen, kleuren en apparaten heeft u in gedachten voor uw droomkeuken? Aan de hand van deze en nog vele andere keuzes, zullen wij samen met u uw droomkeuken ontwerpen. Om het ontwerp van de keuken tot leven te brengen, zal deze 3D ingetekend worden. Dankzij dit 3D keukenontwerp in combinatie met Virtual Reality krijgt u een realistische weergave van uw nieuwe keuken. Tot in de kleinste details zult u zien hoe uw keuken eruit komt te zien én ervaart u direct de indeling van uw keuken!

Adviseur van Homekeukens inventariseert de wensen tijdens een bezoek op lcoatie bij de klant.

Keukenshowroom aan huis: zelf je keuken samenstellen

De keukenexperts van HomeKeukens komen bij u thuis met onze mobiele showroom, waardoor zij alle verschillende kleuren en materialen aan u kunnen laten zien. Zo weet u zeker dat u de perfecte materialen en kleuren kiest. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak te maken voor de datum en tijd van ons bezoek. Doordat wij zelf uw ruimte opnemen, kunnen wij u voorzien van het beste advies. Kunt u niet wachten tot de afspraak en wilt u vast inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast enkele mogelijkheden met betrekking tot de verschillende keukenstijlen en keukentrends.

3D tekening van uw keuken? 3D keuken ontwerpen!

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien, voordat u een definitieve beslissing neemt. Daarom realiseren wij gedetailleerde 3D-tekeningen van uw keuken. Onze technologie stelt u in staat om door uw keukenontwerp te navigeren alsof u er al bent. U kunt de indeling verkennen, de kleuren en materialen van dichtbij bekijken en zelfs de verlichting aanpassen om precies de sfeer te creëren die u wilt. Met onze 3D-tekeningen krijgt u een realistische indruk en zorgen we ervoor dat u precies weet hoe uw nieuwe keuken eruit zal zien, nog voordat we zelfs maar de eerste schroef aandraaien!

Keukenadvies: specialist aan huis

Sinds 2012 zijn wij al dé keukenspecialist aan huis. Geen overbodige kosten voor een mooie en strakke showroom, maar scherpe prijzen, gemak en maximaal advies voor onze klanten. De HomeKeukens keukenexperts hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Na het ontwerpen van uw nieuwe keuken, zal een team van ervaren keukenmonteurs zorgen voor de juiste montage en installatie bij u thuis. Zodra uw keuken op professionele wijze is gemonteerd, is het tijd om jarenlang te genieten van uw unieke keuken!

Wat houdt u nog tegen? Boek uw vrijblijvend adviesgesprek met een HomeKeukens keukenexpert en we zullen u maximaal adviseren over de mogelijkheden.


Bekijk ook alle keukentips!


Design keuken

Landelijke keuken

Luxe keuken

Moderne keuken

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad