Vastgoedkeukens


  1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vastgoedkeukens

Keukens voor vastgoedsector

Vastgoedbeheerders zijn bij elke bouwfase en renovatiefase zeer betrokken, waardoor zij ook met vele partijen te maken hebben. Het is dan ook niet gek dat vastgoedbeheerders op zoek zijn naar samenwerkingen met flexibele partijen welke tevens de juiste nazorg en het periodieke onderhoud bieden. Onze ervaren keukenexperts denken graag met u mee en helpen u bij de keuze voor de beste oplossing. Of het nu gaat om een project met basic keukens voor huurwoningen of om nieuwbouw modelwoningen, wij bieden betrouwbare maatkeukens van topkwaliteit!


Projectkeukens: nieuwbouw en complete renovatieprojecten

In de wereld van vastgoed is het naleven van de goed doordachte planning van onschatbare waarde. Bij HomeKeukens hebben we uitgebreide ervaring in het soepel laten verlopen van het proces rondom het monteren en installeren van nieuwe keukens voor appartementencomplexen en nieuwbouwprojecten. Daarnaast bieden wij ook voor individuele woningverhuurders de duurzaamste keukenoplossingen. Niet alleen met de praktische inrichting denken wij mee, maar ook met de materiaalkeuze. Stijlvol, eenvoudig in onderhoud en betrouwbaar zijn de uitgangspunten voor praktische en duurzame keukens.

U kunt dan ook met een gerust hart de regie voor de volledige keukeninstallatie of keukenrenovatie aan ons over laten. Dankzij onze ervaring, efficiëntie en oplossingsgerichte werkwijze, kunt u snel starten met de verhuur of verkoop van uw vastgoed.

Mogelijkheden vastgoedkeukens en keukenprojecten

Doordat wij eindeloze mogelijkheden hebben wat betreft materialen en apparatuur, kunnen wij voor elk vastgoedproject en elk keukenproject een unieke oplossing realiseren.

Onze keukenprojecten zijn ontworpen voor langdurig comfort en kookplezier en worden in samenspraak met u, de vastgoedbeheerder, ontworpen. Hierdoor zijn alle keukens flexibel aan te passen naar de wensen en het beschikbare budget. Wij bieden eindeloze mogelijkheden van keukenstijlen, met een ruime keuze aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Nadat de keuze is gemaakt omtrent de indeling, materialen en overige inrichting, gaan wij aan de slag met een 3D ontwerp van de keuken. Zo weet u precies hoe de keuken eruit komt te zien én hoe de keuken in de ruimte staat. Uiteraard adviseren wij graag wat betreft de optimale indeling, duurzame materialen en gebruiksgemak.

Vastgoedkeuken op maat

Benieuwd wat wij voor uw vastgoedproject kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kop koffie, thee of fris bespreken wij graag alle mogelijkheden met u!


Bekijk ook alle keukentips!


Niets gevonden.

Op zoek naar keukeninspiratie?


Urban chique keuken met blauwe details

Greeploze keuken in zandkleur

Industriële keuken met Fenix front

Moderne keuken met RVS werkblad