Falcon fornuis in combinatie met witte keukenfrontjes en betonnen werkblad

Vrijstaand fornuis

Een vrijstaand fornuis is een prachtige eye-catcher in de keuken. De fornuizen zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren. Op deze manier past een fornuis in vrijwel iedere keuken. De leveranciers van HomeKeukens leveren deze fornuizen. Veel klanten zijn er fan van en wij begrijpen waarom!

Falcon is het meest verkochte merk van fornuizen.
Zoals aangegeven, kunt u kiezen uit veel verschillende soorten fornuizen. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de breedte, de stijl en de kleur. Het gaat erom wat u het beste in uw keuken vindt passen. Een bijkomend voordeel is dat Falcon duurzame en eersteklas materialen gebruikt.

Een fornuis is 20% groter dan een gemiddelde oven. Zo kunt u gemakkelijker voor grote groepen koken. Op deze manier worden stoom en kookluchtjes sneller afgevoerd via de afzuigkap. Veel fornuizen zijn voorzien van een opberglade. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld bakplaten wilt opbergen.

Geïnteresseerd geraakt in een (vrijstaand) fornuis voor in uw keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden: info@homekeukens.nl

Gerelateerde berichten