fbpx
Renovaties2019-09-11T09:59:18+00:00

Renovatie

Uw oude keuken weer als nieuw!

Renovatie

Uw oude keuken weer als nieuw!

Toe aan een nieuwe look?

Homekeukens is gespecialiseerd in het renoveren van uw bestaande keuken. Of het nu gaat om nieuwe fronten, een nieuw werkblad of het vervangen van apparaten, wij denken graag met u mee. Op basis van de bestaande keuken creëren wij samen een nieuwe look. Renovatie is een ideale manier om uw keuken op een voordelige manier een nieuwe look te geven.

VoorNa

Fronten vervangen

Zijn uw fronten oud, hangen de deuren niet meer netjes, of gewoon een nieuwe look? Het vervangen van fronten is de manier om uw keuken op te frissen. Een nieuwe kleur of andere stijl is geen enkel probleem, alles wordt op maat gemaakt. Wij vervangen de scharnieren en fronten op vakkundige wijze. Zo bent u weer verzekerd van jarenlang keukenplezier!

VoorNa

Nieuwe kraan en spoelbak

Een bekend probleem is een verweerde spoelbak en een loszittende of zelfs lekkende kraan. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij uw spoelbak op vakkundige wijze vervangen. Een door u gekozen kraan vervangen is geen enkel probleem.

VoorNa

Een nieuw werkblad

Het werkblad van uw keuken is gemakkelijk te vervangen voor een nieuw werkblad. Onze vakmensen halen voorzichtig oude kitranden weg, verwijderen het werkblad en plaatsen het uitgekozen werkblad op uw keuken. Direct een andere motief en kleur uitzoeken geeft uw keuken een hele nieuwe look.

VoorNa

Vervanging van de apparatuur

Oude apparaten die niet meer werken of zelfs roesten? Wacht niet langer en vervang uw keukenapparatuur. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uw wensen, zodat u na vervanging weer jaren vooruit kunt. Door onze kennis en ons eigen montage team zijn we uw ideale renovatie partner.

Nog meer geslaagde renovaties

Hoe we bij Homekeukens te werk gaan:

Vaak gestelde vragen

Op welke termijn kan ik een afspraak maken?2019-09-09T18:15:39+00:00

Dit kan zo ver vooruit als u schikt. Maar schroom niet, volgende week komen wij ook graag bij u langs.

Wat gebeurt er tijdens een afspraak?2019-09-09T18:15:39+00:00

Samen denken we na over de mogelijkheden om uw droomkeuken te realiseren. We bekijken en meten de ruimte op. Ook nemen wij alle kleurstalen mee en maken ter plekke een 3d ontwerp.

Kan ik ook ‘s avonds een afspraak maken?2019-09-09T18:15:39+00:00

I.v.m. daglicht heeft overdag de voorkeur, maar wij zijn ook flexibel en de avond is geen probleem. Vermeld deze wens als opmerking op het afspraakformulier.

Hoelang duurt zo’n afspraak ongeveer?2019-04-04T09:35:30+00:00

Dit is afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van de keuken. Houdt rekening met ca. 2-3 uur.

Is een afspraak gratis en vrijblijvend?2019-04-04T09:35:44+00:00

Zeker. Een afspraak is gratis en vrijblijvend. Uiteraard zullen wij wel ons best doen een voorstel te maken dat zo interessant voor u is dat u daadwerkelijk akkoord gaat.

Wat is de levertijd van een keuken?2019-04-04T09:36:54+00:00

Wij streven naar een levertijd van 10-12 weken. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben we voldoende tijd nodig om uw keuken straks naar volle tevredenheid op te leveren.

Kennismaken met onze unieke formule!

Heeft ons verhaal u overtuigd? Maak gerust en vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wanneer u dit formulier hebt ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Velden met een * zijn verplicht.