Keuken in schoolgebouw na keukenrenovatie door homekeukens

Renovaties

Uw oude keuken weer als nieuw!

Toe aan een nieuwe look?

Homekeukens is gespecialiseerd in het renoveren van uw bestaande keuken. Of het nu gaat om nieuwe fronten, een nieuw werkblad of het vervangen van apparaten, wij denken graag met u mee. Op basis van de bestaande keuken creëren wij samen een nieuwe look. Renovatie is een ideale manier om uw keuken op een voordelige manier een nieuwe look te geven.

Interesse gewekt? Bel of mail naar ons.

Keuken in schoolgebouw na keukenrenovatie door homekeukens Keuken in schoolgebouw voor keukenrenovatie door homekeukens
Fronten vervangen

Zijn uw fronten oud, hangen de deuren niet meer netjes, of gewoon een nieuwe look? Het vervangen van fronten is de manier om uw keuken op te frissen. Een nieuwe kleur of andere stijl is geen enkel probleem, alles wordt op maat gemaakt. Wij vervangen de scharnieren en fronten op vakkundige wijze. Zo bent u weer verzekerd van jarenlang keukenplezier!

Werkblad van keuken in schoolgebouw voor keukenrenovatie door homekeukens Werkblad van keuken in schoolgebouw na keukenrenovatie door homekeukens
Een nieuw werkblad

Het werkblad van uw keuken is gemakkelijk te vervangen voor een nieuw werkblad. Onze vakmensen halen voorzichtig oude kitranden weg, verwijderen het werkblad en plaatsen het uitgekozen werkblad op uw keuken. Direct een andere motief en kleur uitzoeken geeft uw keuken een hele nieuwe look.

Kraan voor keukenrenovatie door homekeukens Kraan na keukenrenovatie door homekeukens
Nieuwe kraan en spoelbak

Een bekend probleem is een verweerde spoelbak en een loszittende of zelfs lekkende kraan. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij uw spoelbak op vakkundige wijze vervangen. Een door u gekozen kraan vervangen is geen enkel probleem.

Vaatwasser voor keukenrenovatie door homekeukens Vaatwasser na keukenrenovatie door homekeukens
Vervanging van de apparatuur

Oude apparaten die niet meer werken of zelfs roesten? Wacht niet langer en vervang uw keukenapparatuur. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uw wensen, zodat u na vervanging weer jaren vooruit kunt. Door onze kennis en ons eigen montage team zijn we uw ideale renovatie partner.

Nog meer geslaagde renovaties

keukenaanzicht voor keukenrenovatie door homekeukens keukenaanzicht na keukenrenovatie door homekeukens
Gerenoveerde keuken, wit met een houten aanrechtblad
bijkastje keuken voor keukenrenovatie door homekeukens bijkastje keuken na keukenrenovatie door homekeukens
RVS oven voor de keukenrenovatie door homekeukens Nieuwe RVS oven die door homekeukens is geïnstalleerd tijdens de keukenrenovatie
handgreep voor keukenrenovatie door homekeukens handgreep na keukenrenovatie door homekeukens
Glazen kookplaat na keukenrenovatie door homekeukens
Keuken in originele stijl, voor de keukenrenovatie door homekeukens Keuken na de keukenrenovatie door homekeukens